Loading...
17 may 2012 - Reboot & Helix
*
Date:
17-05-2012 (thursday night) 703 days ago
Time:
00:00 - 04:00   (18-05-2012 00:00 - 04:00)
Location:
 (4,4 / 5)
Street:
Lijnbaansgracht 238
Visitors:
1
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
6,00 excl. fee
Max.visitors:
450
Hotels:
Bookings.com
Share:
Line-up:
Bobby Mash, Randy Vicious, Dr. Tiong


Reboot & Helix
*

Na een aantal dikke edities in Amstelhaven gaat REBOOT een uitstapje maken naar een andere ruimte: the Sugar Factory. Deze locatie zal omgetoverd worden tot een onaardse plek waar je een buitengewone avond zal beleven. Een unieke combinatie van visuals en soundscapes die je zullen meenemen op een Hemelse reis:

Soundscapes by REBOOT residents & special guest: DR. TIONG heeft in de jaren '80 en '90 een prominente rol gespeeld in de Amsterdamse DJ scene. REBOOT vormt een thuishaven voor rauwe underground house waar hij zijn tijdloze platencollectie weer het licht doet laten zien en deelt met een nieuwe generatie followers.

BOBBY MASH wist op jonge leeftijd internationaal credits te verwerven door de Traxsource Global DJ contest te winnen en runner-up te worden van de Strictly Rhythm DJ contest. Met zijn vooruitstrevende visie en zijn energieke manier van performen op een rotary mixer, behoort hij tot de next-level dj talenten.

Deze editie staan de REBOOT residents met RANDY VICIOUS aan hun zijde. Ondanks zijn ondergrondse profiel stond deze man met ADE voor een uitverkochte PTA te draaien. Met zijn new school sound en een release op o.a. het Remote Area record label, gaan we in de toekomst ongetwijfeld meer van hem horen.

Stellar Art & Visuals by Roos en Elmar: Roos en Elmar zullen deze avond hun fantasie de vrije loop laten gaan met hun 'Spacy outer space' ideeën en hun astronautische creaties. Zij zullen je op deze nacht onsterfelijk maken door je in hun atmosferische ruimte vast te leggen op beeld. Een abnormale openbaring die je nog velen lichtjaren zal bijblijven.

REBOOT jezelf op Hemelvaartsdag!News / Reports
*
20-04-2012Reboot & Helix
Rating 17 may 2012 - Reboot & Helix
*
(0 ratings)
*
layer1 area