Loading...
29 april 2012 - Stout! Koninginnenacht
*
Datum:
29-04-2012 (zondag) 720 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,2 / 5)
Straat:
Kruiskade 31
Bezoekers:
8
Organisatie:
stoutproductions
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
15,00 excl. fee
Max.bezoekers:
1.100
Dresscode:
STOUT!
Muziekstijl:
Lekkerste House, Urban, Eclectic & Classics
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
21
Deel:STOUT! Koninginnenacht met o.a. Fajah Lourens
*
flyer Stout! Koninginnenacht

Het Stoutste feestje van Rotterdam komt wel met een hele lekkere koninginnenacht STOUT! editie. Niemand minder dan ex Gtst speler, actrice, model en inmiddels getalenteerd DJ FAJAH LOURENS heeft de organisatie deze keer uitgenodigd om deze editie naar een nog hoger stout gehalte te brengen.

Daarnaast zal ze worden bij gestaan door onze stoutste jongens van de klas Motafied Beatz en MC Me, Steve Roc & Mike swith ft Mc Emm, Fasta en Les Rowness. De Host van deze avond is niemand minder dan MC Big Jay. Sooo everybody bring your SWAG UP!

Bij STOUT! weet je dat iedere bezoeker uiterst zijn of haar best doet om er fantastisch uit te zien en waar een relaxte sfeer meer dan normaal is. Als je besluit om samen met STOUT! koninginnenacht te vieren kan ik je alvast verklappen dat het zeker geen saai avondje uit gaat worden. Iedere bezoeker die naar STOUT! komt is een bewust feestende bezoeker die zich netjes, verzorgd gedraagt en kleedt. Bij STOUT! geven we altijd allemaal net een stukje extra en dat verwacht de organisatie ook zeker van de bezoekers.

LINE UP

FAJAH LOURENS:
Fajah Lourens veroverde vele harten toen ze op haar 21ste in de Nederlandse soapserie "Goede tijden, Slechte tijden" haar acteer debuut had. Zij vertolkte drie jaar lang de rol van Jasmin Sanders-Fuentes. Fajah speelde ook in televisie series als "Costa, Shouf Shouf!, Kees&co en Voetbalvrouwen". In 2011 medio september komt de film "Als je verliefd wordt" in de bioscopen waarin Fajah een hoofdrol speelt. Ook de engelstalige film "Amsterdam Heavy" heeft zijn première in 2011 bij het filmfestival in Cannes. Fajah speelt hierin een Interpol agente.
Naast het acteren stond Fajah menigmaal poserend als model op de covers van magazines. Ze heeft nog steeds de titel "meest verkochte FHM ooit. In 2011 wordt ze het model van het lingeriemerk "Sapph".

Dat Fajah een veelzijdige vrouw is blijkt wel als zij als presentatrice het programma "Trends & Shopping" drie jaar presenteert bij RNN7 en het programma "Style" bij RTL5. Anno 2011 wil Fajah zich vooral focussen op het acteren en haar nieuwe passie het draaien als Deejay. Fajah is al een veel gevraagde Dj bij festivals, grote clubs, nationaal maar ook internationaal. Medio juni komt haar eerste house plaat uit.

MOTAFIED BEATZ EN MC ME:
Om gewoon weg stil van te worden. Deze heren zien hun glansrijke carrière met de dag groeien. Na hun mega hit So Sabi die zowel nationaal als internationaal doorgebroken is, ging er een wereld voor hen open. Na diverse internationale gigs hebben inmiddels meerdere culturen weten kennis te maken met het Motafied Beatz virus, zodra je die te pakken krijgt wil je maar 1 ding en dat is bewegen, dansen & sjansen because THEGOTYOUMOTAFIED.

STEVE ROC & MIKE SWITH FT MC EMM:
Oftewel de stoutste jongens van de klas. Beide mannen weten keer op keer weer alle aandacht naar zich toe te trekken met hun energieke sets, platen keuzes en verschijning. Op dit moment werken zij keihard aan hun album waarvan enkele platen al ten gehore zijn gebracht. De heren zullen tijdens deze avond bijgestaan worden door vocalist en Mc Emm.

FASTA:
1van de vaste waarde van Stout! met zijn snelle beatmix skills en zijn dikke eclectic/ urban sound weet deze man altijd alle heupen en voetjes in beweging te brengen. Fasta een alleskunner en entertainer to the Max!

LES ROWNESS:
De Jongste telg uit de stout! familie. Deze jongeman werkt op dit moment keihard aan zijn weg. Met zijn Spaanse achtergrond en muzikaal inzicht weet hij iedere keer weer een verrukkelijke Latin muziek schotel te serveren. Naast zijn club gigs is deze jonge artiest ook een succesvol producer. Les Rowness ons STOUT! Talentje.

Hosted by Big Jay
De man die elke keer weer iedereen in de stemming weet te krijgen. Sta je stil of dans je niet dan komt big Jay jou persoonlijk ten dans vragen ;) dus iedereen opgelet! Los gaan dus.

Zoals jullie zien heeft de organisatie weer zijn uiterste best gedaan om de stoutste toppers uit te nodigen en jou te laten genieten van de ondeugendste sounds & beats. Met Maar liefst 9 artiesten, het heetste entertainment en decors wordt STOUT! Koninginnenacht een feestje waar onze koningin Beatrix trots op zou zijn.

Vrouwvriendelijk:
Omdat STOUT! een vrouwvriendelijk evenement is zijn er voor de alle eerste 100 dames een gratis entree, daarnaast zijn er speciale lady tickets voor alle stoute dames. 2 dames op 1 lady ticket die verkrijgbaar zijn online via paylogictickets en ticketscript of bij alle Free record en Primera shops bij jou in de buurt. To all the sexy Ladies… Get your tickets now! ;-)

Dress code is STOUT! dus laat je creativiteit er op los en zoek jouw stoutste outfit uit voor deze avond.
De minimale leeftijd is 21 jaar en er kan gecontroleerd worden.
Wil jij als STOUT! V.I.P deze avond beleven stuur dan een mailtje naar Info@roc-events.nl of bel direct naar +31 (0)657.931.885

Ticket informatie:
Voor alle stoute dames zijn er lady tickets in de vvk beschikbaar. Dat betekent dat er 2 dames toegang krijgen op 1 lady ticket. De ladytickets zijn 15,00 euro en bij alle Primera en free records shops. Regulier ticket vvk 12,50 euro.

General Information:
Datum: zaterdag 29 april 2012
Tijden: 23:00 – 05:00
Locatie: The Thalia Lounge, Kruiskade 31 te Rotterdam
Vvk: Regual ticket 12,50 euro en Ladyticket 15,00 euro online en bij alle Primera & free records shops, more at the door.
V.I.P Tafel reserveringen: Info@roc-events.nl

BB ping: 223E0CAD voeg je toe als je kans wil maken op leuke prijzen.
Volg ons op twitter, hyves en facebook.

Koninginnenacht ben jij bij STOUT!, omdat regels er zijn om gebroken te worden


Een overzicht van de koningsdag muziek evenementen in Rotterdam vind je hier: Koningsdag RotterdamNieuws / Verslagen
*
Waardering 29 apr 2012 - Stout! Koninginnenacht
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area