Loading...
4 mei 2012 - Trick Track Records Release Party - Carpathian Raw Ep / Adeline (Get Physical)
*
Datum:
04-05-2012 (vrijdag) 1114 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 07:00
Locatie:
 (5,0 / 5)
Straat:
Spui 6
Bezoekers:
1 162
Vrijkaarten:
Winactie is gesloten.
Prijs:
7,00 excl. fee
Max.bezoekers:
500
Muziekstijl:
deep house, house, tech house
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
18
Deel:
Line-up:
Adeline (Kindisch/Get Physical)
Addo (Trick Track Records)
Alex Preda (Trick Track Records)
Flowers Greenfield (Whoosah)
Mentis Abutor (Trick Track Records)

Trick Track Records Release Party - Carpathian Raw Ep / Adeline (Get Physic
*

Gepubliceerd: 11 april 2012

Check the Facebook event to WIN FREE INVITATIONS: http://www.facebook.com/events/164362657020568 /

TRICK TRACK RECORDS presenteert de “CARPATHIAN RAW” release party met een speciale gast die een toffe nieuwe EP heeft gelanceerd afgelopen maand en haar naam is ADELINE (Kindisch/Get Physical).

Lees hieronder hoe je EXCLUSIEF gratis gastenlijst tickets kan krijgen

De lente is bijna over en de zomer staat om de hoek, daarom lanceert TRICK TRACK RECONRDS zijn eerste EP en gooit daarmee een groot feest in het centrum van Den Haag. Deze EP gaat samen met 5 artiesten die het mogelijk hebben gemaakt om deze rauwe EP te lanceren, helemaal uit het oosten, bekend als ‘Carpathian Raw’. De EP heeft een combinatie van 5 nummers welke je een sensatie geven waarop je vergeet dat je aan het dansen bent en er nooit meer mee wilt stoppen!

De BIG SURPRISE: We zullen in Den Haag een artiest brengen die door MIXMAG is bestempeld als ‘the one to look after in the year 2012’. Haar naam is ADELINE (Kindisch/Get Physical). Vorige maand heeft ze haar eerste EP uitgebracht; ‘Love Handles You’, een nummer van M.A.N.D.Y.’s Get Physical Records. Deze maand brengt ze haar eerste remix EP uit van dezlefde nummers.

3 artiesten van de Carpathian Raw EP zullen een show neerzetten om hun nieuwste producties te laten zien en dit zijn:

► Addo [Trick Track Records] een Roemeense DJ en producer die vorig jaar opgetreden heeft bij de eerste editie van A Blast From The East waar hij het publiek heeft verdonderd met de fijnste deep en tech songs recht uit Spanje.

► Alex Preda & Mentis Abutor zijn twee andere goede artiesten van Trick Track Records. Ze hebben het nummer Yanuska geproduceerd wat een grote hit is geworden op Soundcloud. Ze hebben opgetreden op verschillende locaties in Nederland, zoals: Air Amsterdam, Club 330Live, CUE Bar, Studio 80, Korsakoff en anderen.

► Flowers Greenfield, een resident bij Whoosah Beach Club. Door het uiten van liefde in zijn mix wordt zijn muziek iets waar we allemaal van houden.

Je kan de Carpathian Raw AP previews hier checken: en vanaf midden Mei kan je ze kopen van alle grote websites.

=====Line-up=====

Adeline:
Addo:
Alex Preda:
Flowers Greenfield:
Mentis Abutor:

Voorverkoop tickets kunnen worden gekocht op www.tricktrackent.com/tickets en bij alle Free Records Shops.Waardering 4 mei 2012 - Trick Track Records Release Party - Carpathian Raw Ep / Adeline (Get Physical)
*
(0 waarderingen)
*
Twitter clublustig
*meer

layer1 area