Loading...
14 april 2012 - Rauw
*
Date:
14-04-2012 (saturday) 1133 days ago
Time:
23:00
Street:
Oudegracht 245
Visitors:
0
Organiser:
Meubelstukken
Price:
12,00 excl. fee
Max.visitors:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Min. age:
18
Share:
Line-up:
Drop the Lime
Bart B More
Joost van Bellen
Visuals:
JpechRAUW 14-04-2012
*
flyer Rauw

Published: 3 April 2012

Na de knallende winter edities van Rauw zijn inmiddels de lente kriebels toegeslagen. Weg met die grijze bende, het is de hoogste tijd om eens lekker de bloemetjes buiten aan gort te feesten. Rauw heeft een line-up om van de likkebaarden.

Drop The Lime van Trouble & Bass uit Manhattan New York is de hoofdgast. Twee jaar geleden dook hij op via allerlei blogs maar uiteraard kent inmiddels iedereen hem wel van z’n hit ‘Hot as Hell’ en zijn zwarte kleding en strakke rockabilly kapsel.
Afgelopen jaar draaide hij op Lowlands, waar hij ook nog even tussen de bedrijven door de Titty Twister onveilig maakte, en natuurlijk op RAUW in de Tivoli.
In Juli 2012 zal zijn eerste album uit gaan komen met de titel ‘Enter the Night’. Drop The Lime staat voor rebelse dansmuziek doorspekt van subculturen en muziek invloeden van de jaren ’50 tot nu.

Naast Drop The Lime, komt internationale Utrechtse superster dj Bart B More Tivoli weer op z’n kop zetten. Bart maakt wereldwijd furore met zijn spetterende dj-sets en waanzinnige producties. Hi draait nog maar nauwelijks in Nederland, hij haalt er eigenlijk alleen nog maar de krenten uit de pap. Rauw is zo’n krent!
Een vaste krent ondertussen, Bart B More is een graag geziene gast en ondertussen lid van de Rauw familie. Gegarandeerd feest.

Circusdirecteur Joost van Bellen is natuurlijk ook van de partij. Na zijn omzwervingen over de planeet, waarbij hij onder andere meereisde met Justice door de USA en het SXSW festival in Texas en Miami aandeed, staat van Bellen te trappelen van ongeduld om weer op zijn vertrouwde plek te draaien. In zijn cd spelers de nieuwste knallers uit Miami en nummers van het gloednieuwe album van Junkie XL waar van Bellen aan meegewerkt heeft.
Het kan niet op in april dus! Dat dak van Tivoli op de Oude Gracht gaat er faliekant van af. Je bent gewaarschuwd.

Kaarten voor Tivoli kosten € 12,-

Check het Rauwblog voor meer informatie!

http://www.tivoli.nl http://www.rauwblog.nlOther dates Rauw
*
03-07-2015
Rating 14 apr 2012 - Rauw
*
(0 ratings)
*
Twitter RauwRauwRauw
*More

layer1 area