Loading...
30 april 2012 - Gatecrasher & TWSTD present God Save The Queen
*
Datum:
30-04-2012 (maandag) 718 dagen geleden
Tijd:
12:00 - 20:00
Locatie:
Spaarndammerdijk
Straat:
Stavangerweg
Bezoekers:
16
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
5,00 excl. fee Deur: 6,50
Muziekstijl:
Trance, Techno
Deel:
Line-up:
TWSTD Stage:
Billy Nasty, Steve Rachmad, Bart Skils, JP vs Lone Striker, Melon, Isis, Quentin van Honk, Milo Moraes, Tim Wolff, Sebastian Flaes

Gatecrasher Stage:
Paul Oakenfold, Judge Jules, Marco V, Richard Durand, Sean Tyas, Mark Sherry, Claudia Cazacu, Chris Cortez, Scott bond, Ernesto, Marc Simz


Amsterdam is bang voor Dance-dolheid
*
flyer Gatecrasher & TWSTD present God Save The Queen

Amsterdam is bang voor Dance-dolheid - Kaarten Koninginnedag alleen in de voorverkoop

De gemeente heeft sinds deze week besloten dat alle Koninginnedagfeesten met kaartverkoop alleen nog maar kaarten in de voorverkoop mogen doen en niet meer aan de deur op de dag zelf.

Dit uit angst voor partygangers die massaal op drift zouden gaan op zoek naar toegang tot feesten. Het is logisch dat autoriteiten, na fatale gebeurtenissen op verschillende grote evenementen in de wereld, alle scenario's onder de loep nemen.
Maar de huidige aanpak en angsten vinden wij zwaar overdreven en het lijkt ons dat de gemeente ad hoc beslist en wekelijks de richting van het beleid wijzigt.

Voor ons van God Save The Queen, de samenwerking tussen TWSTD en Gatecrasher, is dat een grote domper omdat we juist hadden aangekondigd dat we tenminste 2000 kaarten aan deur zouden garanderen en dat moeten we nu dus opeens precies omdraaien.

Dus als je naar God Save The Queen wilt gaan dan zul je vooraf kaarten online moeten kopen om er zeker te zijn het fantastische feest in de Houthavens mee te maken en te genieten van de sounds van oa Paul Oakenfoald, Billy Nasty, Isis, Steve Rachmad, Judge Jules, Bart Skils, Marco V en vele anderen.
Reguliere voorverkoop: Paylogic.

In de eerdere persberichten heb je kunnen lezen dat we een speciale actie hadden georganiseerd voor gratis toegang aan de deur tussen 12.00 en 13.00, deze komt met deze nieuwe gemeentelijke eisen te vervallen. Maar wij willen mensen die hier op hebben gerekend toch van dienst zijn en daarom hebben wij 1000 gratis kaarten beschikbaar die je toegang geven mits je voor 15.00 binnen bent.
Bezoek hiervoor: http://queensday.freetix.nl

Het is overbodig te zeggen dat wij gigantisch balen van deze situatie die de traditie van Koninginnedag doorbreekt en Dance verder in het verdomhoekje duwt. Verantwoordelijkheden worden steevast heen en weer geschoven in plaats van het zoeken naar een werkbaar partnerschap tussen de gemeente en organisatoren, die toch gezamenlijk de liefhebbers moeten onderbrengen.
Eerst worden we uit het centrum verbannen en vervolgens is men bang dat mensen massaal naar de buitenkanten opzoeken en de informatievoorzieningen door de hele stad negeert, want men lijdt immers aan de niet stuiten behoefte aan Dance, die gewone mensen in gevaarlijke monsters veranderd, Dance-dolheid.

Ondanks dat het buiten onze schuld is bieden wij toch onze excuses aan voor de gang van zaken en dat we nu verplicht de voorverkoop moeten pushen. Wij gaan er desondanks een fantastisch feest van maken en nodigen je graag uit om hieraan je steentje aan bij te dragen door de dansvloer je energie te geven.

Meer informatie: www.godsavethequeen.nl


Een overzicht van de koningsdag muziek evenementen in Amsterdam vind je hier: Koningsdag AmsterdamWaardering 30 apr 2012 - Gatecrasher & TWSTD present God Save The Queen
*
(2 waarderingen)
*
layer1 area