Loading...
29 june 2012 - Mollepop 2012: Re:charged
*
Date:
29-06-2012 (friday) 659 days ago
Time:
20:00 - 02:00
Location:
Street:
Nieuwstraat
Visitors:
4 202
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
10,00 excl. fee Door: 12,50
Max.visitors:
900
Music Style:
Dirty house, Dubstep, Happy hardcore, Hardstyle, House, Jump, Moombahton, R&b
Hotels:
Bookings.com
Min. age:
16
Facebook:
3 likes (shares:0, comments:0)
Share:
Line-up:
Mr. Polska
FeestDJRuud
Zifiron
Oliver San & Tom Box
Daan Geeven
Jesse Sebastian & Samsarock'it
Hosted by MC Apster

Mollepop is terug als nooit te voren!
*
flyer Mollepop 2012: Re:charged

De eerste zomerkriebels beginnen alweer te komen bij het zien van de de strak blauwe lucht, het lekkere zonnetje, de vogeltjes buiten en alle mensen die naar buiten komen.

Bij deze zomerkriebels hoort natuurlijk ook een festival! De nieuwe organisatie Re:Events pakt uit met een zomers festival in Gilze.

Mollepop & Re:Events present to you: Mollepop 2012 – Re:Charged!

Re:Events gaat in samenwerking met Stichting Mollepop het festival nieuw leven in blazen, en hoe! Deze hele avond wordt opnieuw ‘geladen’ dus deze editie gaat dan ook knallen onder de naam Mollepop 2012 – Re:Charged!

Ook een frisse zomerse line up mag op dit festival natuurlijk niet ontbreken! Daarom heeft Re:Events voor jullie het kaf van het koren gescheiden en hebben zij een line up om trots op te zijn! 2 headliners, de beste bekende locals en talents en een van de beste MC’s zullen op Mollepop 2012 te vinden zijn!

Time-table:
20:00u – 20:45u Jesse Sebastian & Samsarock’it
20:45u – 21:15u Daan Geeven
21.15u – 22:00u Oliver San & Tom Box
22:00u – 23:30u FeestDjRuud
23:30u – 00:00u Dj Zifiron
00:00u – 00:30u Mr. Polska
00:30u – 02:00u Dj Zifiron

Preparty
Een nieuwe start, daarom pakken wij extra uit! Re:Events organiseert daarom vrijdag 18 mei een preparty in The Banner in Gilze! Kijk op de pagina van Preparty Mollepop 2012 voor alle informatie en line up!

Kaartverkoop
De kaartverkoop van zowel de preparty als het festival start aanstaande vrijdag 6 april om 16:00u. Kaarten zullen te koop zijn voor een bedrag van slechts €4 ex fee voor de preparty en €10,00 ex fee voor het festival op www.reevents.nl of www.facebook.com/reevents . Ook is er deurverkoop voor €12,50 mits het niet uitverkocht is natuurlijk.

Mr.Polska is het vlaggenschip van het nieuwste hiphoplabel Nouveau Riche en hij heeft zijn eerste prijs al binnen gehengeld: De felbegeerde ‘State Award voor Rookie of the Year 2010'. De toekomst? Hard werken! Dat is het credo van Polski en hij is daarmee direct het symbool voor alle Oostblokkers in het Westen. Nee, Mr. Polska schaamt zich niet voor zijn Poolse afkomst. Hij is juist trots, maar neemt zichzelf ook niet te serieus. Het leven is een feestje en dat enthousiasme weet hij met speels gemak over te brengen op zijn publiek. Ook is bij bekend van de hit: Het allermooiste feestje!

FeestDJRuud. Een man die zijn naam waar maakt, ongeacht op welk podium hij staat. Door het hele land laat hij een spoor achter van polonaises, opblaasdieren, crowdsurfs, rubberen bootjes, sitdowns, feesthoedjes, flugel en champagne. Als een wandelende mash-up tussen fout en goud roept hij mooie herinneringen op. Door middel van je favoriete classics uit het verleden, laat hij je meezingen en -springen op de hits van vandaag en introduceert hij je alvast aan de helden van de toekomst. Van de smoothest R&B, Swingbeat en Hiphop via wat Happy Hardcore en Bubbling naar wat harde Dubstep bangers en weer terug via sexy House naar Moombathon en Electro? Why not!

Ook neemt Zifiron plaats achter de DJ-booth in Gilze. In 2009 nam hij de grote stap door resident DJ te worden bij een groot aantal clubs in het zuiden van ons land. Tegenwoordig heeft hij het podium al gedeeld met verschillende grote namen in de nationale DJ scene zoals Biggi, Billy the Klit en Vato Gonzalez. Kortom, garantie voor een knallende set!

Daarnaast kunnen natuurlijk Oliver San & Tom Box in deze regio niet ontbreken! Deze 2 jongens zijn slechts 18 en 19 oud maar hebben al in de line up gestaan met La Fuente en zijn steeds vaker terug te vinden op feesten! Zij draaien house in een volledig eigen stijl, een stijl om je vingers bij af te likken!

Daan Geeven, een bekende naam in Tilburg en omstreken! Resident DJ van Polly Maggoo in Tilburg en ook regelmatig te vinden in Café Philip of andere grote feesten! Ook Daan Geeven heeft de line up al een keer gedeeld met La Fuente. Deze man is niet onbekend met knotsgekke house, r&b, dubstep en meer!

Het Amsterdamse duo Jesse Sebastian & Samsarock’it zijn ‘the new ones’. Jesse Sebastian is al langer in de scene te vinden maar heeft nu besloten om verder te gaan als duo met Samsarock’it. Dit zal een van de eerste grotere festivals zijn waar zij staan. Zij zullen garant staan voor frisse house beats. Deze jonge talenten mag je dus niet missen!

Deze avond wordt gehost door een van de beste MC’s van de benelux, MC Apster. Hij heeft al vele grote festivals op zijn naam staan zoals Intents Festival, House of Revolution, The Qontinent en nog veel meer! Daarnaast heeft hij met grote internationale artiesten zoals Armin van Buuren en Ferry Corsten het podium betreden. Het publiek met zich meetrekken is voor hem geen enkel probleem en deze MC zorgt dus gegarandeerd voor een groot gekkenhuis op Mollepop 2012!

De organisatie hoopt vrijdag 29 juni veel liefhebbers te kunnen verwelkomen op het nieuwe, frisse Mollepop 2012 – Re:Charged.

Ben jij klaar voor Mollepop 2012? – Laatste informatie
Over een paar dagen gaat Re:Events flink uitpakken in Gilze! Vrijdag is Mollepop 2012: Re:Charged een feit! De eerste voorbereidingen zijn al begonnen en het beloofd een groot gekkenhuis te worden. Wij zijn er zo goed als klaar voor, jij ook?

De allerlaatste informatie
Vrijdag komen o.a Mr Polska en FeestDjRuud het Mollebos in Gilze helemaal op z’n kop zetten! Natuurlijk komen er heel wat meer acts voorbij, check de volledige line up op www.reevents.nl Verder wordt het een spectaculaire show met een decor om je vingers bij af te likken! Iets wat je niet mag missen dus!

Opening, Parkeren, Garderobe
Vrijdag gaat het terrein van Mollepop open om 20:00u. Ben er op tijd, zodat je niet lang in de rij hoeft te staan en dus lekker op tijd binnen bent. Parkeren kan op een steenworp afstand van het festival terrein. Het makkelijkste is om te parkeren aan de Kapittelstraat, het Steenakkerplein of de Raadhuisstraat. Op het terrein is een bewaakte garderobe aanwezig waar je je jas weg kan laten hangen.News / Reports
*
Rating 29 jun 2012 - Mollepop 2012: Re:charged
*
(0 ratings)
*
layer1 area