Loading...
26 april 2012 - Sounds Of Da Future
*
Date:
26-04-2012 (thursday) 721 days ago
Time:
23:00 - 04:00
Location:
 (4,3 / 5)
Street:
Prinsegracht 12
Visitors:
23
Price:
Free
Max.visitors:
1.500
Website:
www.paard.nl
Min. age:
18
Share:
Line-up:
Guerilla Speakerz
It's Our Thing
Vieze Presidenten
Neon Riddims


Sounds Of Da Future - 26 april 2012
*
flyer Sounds Of Da Future

Sounds Of Da Future is terug in Den Haag. Het heeft een jaar lang geduld moeten hebben, maar het is de organisatie gelukt om het rond te krijgen. Paard van Troje gaat los op 26 April en zie hieronder waarom dat zo is.

Guerilla Speakerz:

Sounds Of Da Future zal dit keer geheel in het teken staan van de meest gelikte bassheads uit Amsterdam. De Guerilla Speakerz komen brokken maken en gaan ervoor zorgen dat het de sickste editie so far wordt. Deze twee killers hebben hun naam gevestigd; ze hebben op de meest grote gigs en festivals gestaan, zowel nationaal als internationaal. Geliefd door de underground, geaccepteerd door de mainstream.

Twee maanden geleden zijn ze de Red Bull Studio ingedoken en hebben daar letterlijk vleugels gekregen. In mei komt hun nieuwe single uit “Holla EP”. Deze zal gereleased worden op ‘King Pigeon’, het label van UK-Funky held Warrior One met early support van grote dj’s als; Diplo, Drop The Lime, Lee Mortimer en Hostage. Dit jaar staat produceren en releasen in het teken voor Guerilla Speakers.

http://www.facebook.com/GuerillazAmsterdam

Vieze Presidenten:

"Vieze" is druk bezig om zich te ontwikkelen. Belangrijke voorbereidingen zijn in gang gezet met een campagne, dat zal leiden tot een kwalitatief, hoogstaande eigen productie. Met een aantal mooie optredens op eigen naam, staat "Vieze" paraat om als SODF-(p)residenten een show te geven. Nee, een ordinaire DJ-show zal het niet zijn, maar wel een show waarbij UK Funky en Hiphop elkaar zullen vinden.

Het zal een show worden waarbij het grote publiek zijn vingers zal aflikken, "Vieze Presidenten" is de naam waar we nog veel van gaan horen.

Saluut!

http://www.facebook.com/Viezepresidenten

It’s Our Thing:

Sounds Of Da Future is niet compleet zonder de jakhalzen van It’s Our Thing. Deze boys zijn altijd geladen en zorgen voor vele ‘Gun Fingahs in the air’. It’s Our Thing maakt het hele land onveilig; van Amsterdam tot Rotterdam, van Leerdam tot Delft; van gat tot grote stad. Dit duo heeft met hun originele mix van stijlen op diverse grote gigs naam gemaakt.

Van een bezoek aan de studio zijn de mannen van It’s Our Thing ook niet vies en ze slijten hier dan ook heel wat uurtjes. Van bootlegs tot remixes, misschien komt er eind dit jaar wel een eerste EP aan.

Verder zijn ze samen met de Vieze Presidenten net gestart met een eigen Sounds Of Da Future Radio/ Podcast show die elke zaterdag- of zondagavond ‘On Air’ is. http://www.facebook.com/pages/Its-Our-Thing/137418792987486

Neon Riddims:

Ken je misschien al van Access.FM of van de vele dubstep-, grime- en garagefeesten waar hij op de affiche prijkte. Voor SODF draait hij de lekkerste garage en house! www.facebook.com/neonriddimsNews / Reports
*
Rating 26 apr 2012 - Sounds Of Da Future
*
(0 ratings)
*
Twitter paardvantroje
*More

layer1 area