Loading...
30 april 2012 - Citymoves Q-Day Special
*
Datum:
30-04-2012 (maandag) 1118 dagen geleden
Tijd:
13:00 - 22:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Garenmarkt
Bezoekers:
10 0
Organisatie:
Alda Events
Prijs:
Gratis
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
16
Deel:

Citymoves klaar om Leiden te veroveren!
*
flyer Citymoves Q-Day Special

Gepubliceerd: 10 april 2012

o.a. Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano van de partij

Mooie traditie in Leiden, het jaarlijkse Citymoves spektakel waarbij Armin van Buuren het zomerseizoen opent met zijn eigen stadgenoten. Ook dit jaar wordt het gratis feest weer opgevoerd op Koninginnedag, place to be uiteraard de Garenmarkt. Verwacht dj-sets van Armin van Buuren, maar ook Sunnery James & Ryan Marciano en Jochen Miller.

Het is alweer de negende maal dat Citymoves neerstrijkt in Leiden, er moet dus worden uitgepakt. Hiervoor heeft Armin, die nog altijd met liefde dit eerbetoon aan zijn thuisstad brengt, een ijzersterke rijtje collega's meegenomen.
Uit de hoofdstad komt bijvoorbeeld house-duo Sunnery James & Ryan Marciano. Inmiddels met elkaar vergroeid zijn deze dj's overal te vinden; zowel internationale gigs als hun Amazone Project hebben de heren een wereldpubliek opgeleverd. Naast hun productiewerk en mixalbums zijn vooral de liveshows van 'SJRM' onvergetelijk, net als vorig jaar gaat Leiden het weer meemaken op Citymoves.

En verder...
Al jaren een vaste waarde in de Nederlandse trancescene, Jochen Miller. En iemand die op vakkundige wijze meerdere geluiden in zijn sets voorbij kan laten komen, niet voor niets stond Miller al op de grootste festivals in binnen- en buitenland. Stay Connected is zijn leus (en radioshow), dit jaar live en direct op Koninginnedag.

Vorig jaar ook al van de partij, ditmaal mag Randy Collé natuurlijk niet ontbreken. Want Leids talent moet je koesteren, daar zal Armin het alleen maar mee eens zijn. En zoals deze dj het publiek uit zijn stad vorig jaar bespeelde, daar mag op deze negende Leidse Citymoves zeker een vervolg aan worden gegeven.

Citymoves vibes
Citymoves is gratis en toegankelijk voor iedereen van 16 jaar en ouder. Dat maakt het evenement bijzonder; Koninginnedag-publiek, partypeople, dagjesmensen, familie en vrienden komen samen op de Garenmarkt. Zo beleeft Leiden nu al jaren een oranje spektakel met de grootste dj-ster van het land, wees onderdeel van die unieke Citymoves vibes!

Minimumleeftijd voor het feest is 16 jaar, bij binnenkomst op het terrein kan er naar legitimatie worden gevraagd.

Meer info op www.citymoves.nl , facebook.com/citymoves, citymoves.hyves.nl, @citymoves

Citymoves Q-day Special, 30 april 2012, Garenmarkt- Leiden, 13.00-22.00 uurlayer1 area