Loading...
12 mei 2012 - Manual at the Beach
*
Datum:
12-05-2012 (zaterdag) 1106 dagen geleden
Tijd:
20:00 - 02:30
Locatie:
 (4,9 / 5)
Straat:
Strandweg 64
Bezoekers:
4 62
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
5,00
Max.bezoekers:
600
Muziekstijl:
House, Techno, Minimal, Deep house
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
18
Facebook:
1 likes (shares:0, comments:0)
Deel:
Line-up:
GREGOR TRESHER (Break New Soil | Drumcode | Ovum)
ESTROE (EevoNext)
Paul Hazendonk (Manual Music)
Qbical (Manual Music)


Extra info
*
Free entrance untill 22:00, 5 euro after 22:00

Karavaan haalt Gregor Tresher naar Scheveningen!
*
flyer Manual at the Beach

Gepubliceerd: 27 april 2012

Het wolkendek maakt inmiddels plaats voor de eerste serieuze zonnestralen van het jaar en langzaam maar zeker begint ook het strandfeestjesseizoen in Scheveningen op gang te komen. Met de grootse opening van Michel De Hey en Benny Rodrigues en het zeer fijne SKUG feestje met Deetron nog vers in het geheugen kondigen Beachclub Karavaan en Manual Music met trots de eerste 2012 editie van Manual At The Beach aan.

Op 12 mei zal niemand minder dan de welbekende Duitser Gregor Tresher het strand komen rocken! Deze Frankfurter is een graag geziene gast in Nederland en zal (op het Koninginnedag weekend na) deze zomer enkel en alleen te bewonderen zijn op een handvol festivals in ons kleine kikkerlandje. Dit is dus de ultieme mogelijkheid om deze held up close and personal aan het werk te zien!

Maar wacht, er is meer! Ook Neerlands leading techno lady Estroe zal plaats nemen in de DJ booth. Dat ze zich moeiteloos kan meten met 's werelds grootste namen bewees ze pasgeleden nog tijdens het 15 jarig bestaan van Awakenings waar ze naast Marco Carola, Richie Hawtin, Joris Voorn en Chris Liebing op de line-up stond.

Manual At The Beach zou niet compleet zijn zonder haar residents Qbical (die later dit jaar met zijn tweede artiesten album komt!) en de persoon achter Manual: Paul Hazendonk.

Zet 12 mei dus in je agenda, dit wil je niet missen!


Dit nieuwsbericht is ook verspreid via onze nieuwsbrief. Wijzig instelling om aan te melden


layer1 area