Loading...
30 april 2012 - Majestic Dance Event
*
Date:
30-04-2012 (monday) 1118 days ago
Time:
12:00 - 23:00
Location:
Street:
Stadhuisplein
Visitors:
2 0
Price:
Free
Music Style:
Dance
Hotels:
Bookings.com
Share:

Majestic Dance Event
*
flyer Majestic Dance Event

Published: 26 March 2012

Stadhuisplein in Eindhoven verandert op Koninginnedag & nacht in: ‘Majestic Dance Event’!

Op 29 en 30 april zullen er naar schatting 50.000 bezoekers naar het Stadhuisplein komen om gezamenlijk het grootste Koninginnedag evenement van Zuid-Nederland te vieren. Het evenement, voorheen ‘Royal Dance Event’, heeft een indrukwekkende lijst van dance-acts achter de rug.

Afrojack (2011), Laidback Luke (2010) en Martin Solveig (2009) hebben hier al acte de présence gegeven.
Op deze twee dagen, waar oranje de boventoon voert, worden de bezoekers van het ‘Majestic Dance Event’ verwelkomd voor een podium dat sierlijk en hoog boven de mensenmassa uitsteekt. ‘Het wordt een bijzonder podium.’ Meer wil Bart Zoontjens van VBA Events er nog niet over kwijt.

‘Het Majestic Dance Event brengt hoogwaardig entertainment van A tot Z en daar hoort een origineel podium bij. De organisatie heeft hier uiteraard ook te gekke dance-acts voor het publiek in petto’, aldus Bart. Vorig jaar waren de toegangsdeuren enige tijd gesloten vanwege de grote bezoekersaantallen. ‘De organisatie raadt iedereen dan ook aan om vroeg te komen!’.

Naast Radio Decibel en Freshgrooves als partners verzorgt Plugged Agency de programmering van het ‘Majestic Dance Event’ en zal zorg dragen voor verrassende shows met het juiste scheutje live-entertainment.
De line-up bestaat dit jaar onder andere uit R3hab, Vato Gonzalez, Don Diablo, Erick E, Roog, Funkerman, La Fuente, Carita La Niña, Brainless, Kriss-One en Louis Laporte XVI. Voor het live-element zijn Nikki Nice (viool), Milan Bonger (sax), Rik Mol (trompet), Marythm (percussie) en Rogé (gitaar) uitgenodigd.
Het feest wordt gehost door MC Steef en MC Ambush. Het evenement start om 17.00 uur op Koninginnenacht en om 12.00 uur op Koninginnedag. Beide dagen eindigen om 23.00 uur.layer1 area