Loading...
25 may 2012 - Diynamic
*
Date:
25-05-2012 (friday) 1093 days ago
Time:
21:00 - 04:00
Location:
 (4,9 / 5)
Street:
Strandweg 64
Visitors:
695
Price:
17,50 excl. fee
Max.visitors:
600
Hotels:
Bookings.com
Facebook:
3 likes (shares:1, comments:0)
Share:
Line-up:
Solomun (DE/Diynamic Music)
David August (DE/Diynamic Music)
H.O.S.H. (DE/Diynamic Music)

Diynamic at Karavaan Beachclub a.s. vrijdag
*
flyer Diynamic

Published: 21 May 2012

Twee jaar geleden zou Solomun al optreden bij Beachclub De Karavaan in Scheveningen, maar de welbekende aswolk die destijds boven IJsland hing en een groot deel van het internationale vliegverkeer plat gooide legde roet in het eten.

Er is veel gebeurd in twee jaar tijd: Solomun is inmiddels uitgegroeid tot een een DJ van internationale allure die bij wijze van spreken bijna net zoveel in het vliegtuig zit als voet op vaste grond heeft, en ook zijn label Diynamic behoord inmiddels tot de internationale top op (deep) house gebied!

De Karavaan is dan ook zeer vereerd dat Solomun dit maal wel naar de beachclub komt, en hij komt niet alleen, maar hij neemt zijn maatjes David August en HOSH mee!

Na een kwakkelend voorseizoen begint de temperatuur nu dan toch eindelijk zomerse vormen aan te nemen, precies op tijd voor deze Diynamic Night aan het Scheveningse strand op het Zwarte Pad. Ook fijn voor de Diynamic crew die de avond ervoor nog in Ibiza staan waar ze dit jaar een wekelijkse Diynamic avond in de Sankeys hosten.
Solomun, David August en HOSH zullen van 21:00 tot 04:00 bezit nemen van de DJ booth. Er is geen timetable, de heren zullen zelf onderling uitmaken wie wanneer optreed, dus is er ook een dikke kans op wat gezellige back2back setjes hier en daar. Vanzelfsprekend wordt de grote tent opgezet naast Karavaan Beachclub en zal er extra geluid en licht komen te staan en hangen.

Early birds waren binnen no time uitverkocht en ook de reguliere voorverkoop gaat keihard! Zoals het er nu naar uitziet zullen de laatste 100 a 150 tickets aan de deur verkrijgbaar zijn, dus mocht je geen voorverkoop ticket hebben weten te bemachtigen, wees er dan op tijd bij vrijdag om teleurstellingen te voorkomen, want dit gaat hoe dan ook uitverkopen!

Vrijdag 25 mei
Diynamic
Beachclub Karavaan
Zwarte Pad, Scheveningen
21:00 - 04:00

Pre-sale
15 euro early bird (uitverkocht!)
17,50 regular (laatste kaarten beschikbaar)

www.karavaan.eu
www.facebook.com/dekaravaanlayer1 area