Loading...
6 april 2012 - Zerogravity | Warm Onthaal
*
Date:
06-04-2012 (friday) 1141 days ago
Time:
22:30 - 04:30
Location:
Street:
Markt 79
Visitors:
52
Organiser:
Label Insolante
Price:
5,00 excl. fee
Max.visitors:
350
Music Style:
deephouse, techhouse, techno
Hotels:
Bookings.com
Min. age:
18
Share:
Line-up:
Roel Zweers (Schönes Wochenende|Karakter|ZeroGravity)
Sonoor b2b Timothy Fall (PlanetRose|ZeroGravity)
Hoge Toon (LinkeSoep|Technootjes)
Ongeoliede machine (These Guys|NDSM|YumYum)

Zerogravity | Warm Onthaal
*

Published: 15 March 2012

Op vrijdag 06 april staat P79 te 's-Hertogenbosch geheel in het teken van ZeroGravity; deephouse, funky tech & groovy techno is wat de klok slaat tijdens deze volgende editie op 'Goede Vrijdag' voor het Paasweekend.

Na edities in Breda, Venlo en Amsterdam, is het monumentale pand P79 's Hertogenbosch de volgende op het lijstje. Overigens is Den Bosch niet helemaal onbekend terrein. Een aantal Bosschenaren zullen ons geluid herkennen van onze samenwerkingen met collectief Glow en van de recente TimeWarp Afterparty in Den Bosch.

Het zal dan ook geen verassing zijn dat ZeroGravity weer een line-up heeft samengesteld om ervoor te zorgen dat deze vrijdagavond daadwerkelijk een 'Goede Vrijdag' gaat worden..

HOGE TOON:
Slechts 2 jaar ervaring en nu al draaide hij voor en na de grote namen als: Phil Weeks, Tobi Neumann, Nick Curly, Ellen Allien, Joris Voorn, Ramon Tapia en Gavin Herlihy en de lijst gaat maar door..

Hoge Toon draaide in gerenommeerde clubs als; Kater Holzig (Berlijn), Mac Arena Mar, Macarena Club (Barcelona), Studio80 (Amsterdam), Catwalk (Rotterdam), Club Poema (Utrecht), Simplon en Pand48 (Groningen) en is nu Resident op LINKE SOEP (Amsterdam) & TECHNOOTJES (Groningen).

Het is glashelder: Hoge Toon en de draaitafels maken een perfect huwelijk.

ONGEOLIEDE MACHINE:
het Amsterdamse duo Ongeoliede Machine uit de' These Guys' stal zal Techno met Detroit, Chicago en dubinvloeden ten gehore brengen. Dit duo staat bekend vanwege hun eigen feesten op het NDSM werf in Amsterdam, optredens op Dynamo Eindhoven, Undercurrent in Amsterdam en tal van andere evenementen en festivals zoals YumYum in hun hometown Venlo.

De decks zijn inmiddels gedeeld met namen als Mark Broom, Gabriel Ananda, Darko Esser, Dimi Angélis, Immer Gerade Aus en ga zo maar door. Verwacht Melodieus, rauw, puur maar bovenal inspelend op het gevoel.

SONOOR B2B TIMOTHY FALL:
Beide heren zijn solo al belachelijk hard aan de weg aan het timmeren, maar 06 april zijn deze ZeroGravity Residents uit eigen stal tijdens een b2b sessie van 1.5hr te beleven. De definitie van Sonoor: 1) Aangenaam klinkend 3) Diep 3) Harmonieus 4) Helder 5) Volklinkend 7) Klankrijk etc. Zomaar wat termen als men de betekenis hiervan opzoekt. Zichzelf reeds bewezen op Planet Rose, Drift en Bossche Glow, zal de boel laten zweten.
Timothy Fall heeft exact dezelfde stappen gemaakt als Sonoor en heeft Doornroosje meerdere malen gruwelijk laten dansen. Aankomende zomer mag hij zelfs tijdens het gerenommeerde technofestival Pollerwiesen in Duitsland de stage betreden, waar je niet zomaar voor wordt gevraagd.

(TIP)Deze heren gooien de afgelopen tijd als duo hoge ogen met hun diepe, groovy techhouse sets. Tijdens de Afterparty van Timewarp bleven de verzoeken van hun set binnenstromen, dus mis deze set absoluut niet!

ROEL ZWEERS (LIVE)
Nog niet zo lang geleden begonnen met zijn eigen 'Karakter' feesten in Wunderbar Nijmegen, maar nu al berucht. Daarnaast stroomt het technogevoel door hart en nieren bij deze jongen en heeft daardoor direct gigs te pakken op het gerespecteerde Schönes Wochende in Waalhalla (Nijmegen).
Hij gaat zijn debuut maken op ZeroGravity, en daarbij ook nog eens LIVE draaien. Afgelopen tijd heeft hij zich puur gericht op producties in zijn eigen immense studio dus bijzondere, unieke elektronische hoogstandjes zijn verre van uitgesloten..

LOCATIE: P79 'S-HERTOGENBOSCH
START: 22.30
EINDE: 04.30

No Excuse- Be There!!

ZeroGravity|LotsofTechnoNews / Reports
*
layer1 area