Loading...
29 april 2012 - Bezet Koninginnenacht
*
Datum:
29-04-2012 (zondag) 1119 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Admiraal de Ruijterweg 56b
Bezoekers:
1 128
Organisatie:
Club 8
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
9,00 excl. fee Deur: 14,00
Max.bezoekers:
380
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
18
Facebook:
4 likes (shares:8, comments:0)
Deel:
Line-up:
Dj’s:
Auxiliary Tha Masterfader & Steven Johnson, Kill All Hipsters, Sweet Le Freak & Brad Tipp (exclusive 90’s)


CLUB 8 is BEZET tijdens Koninginnenacht
*
flyer Bezet Koninginnenacht

Gepubliceerd: 3 april 2012

Club 8 is traditiegetrouw BEZET met Koninginnenacht. Altijd rommelig en altijd gezellig .

Dit betekent twee verdiepingen feest met de kneiterhardste en keigaafste muziek, de beste dj duo’s, hele nacht gratis pool, snacks, dol dwaze domino, Superschaak, vier ’t op en rij, schminckhoek en nog veel meer! Een boel vertier voor heel weinig want het kost niet veel!

Muziek klinkt het beste als het door duo’s wordt gedraaid, dus daarom staan alleen de beste Club 8 DJ duo’s op het menu. Auxiliary tha Masterfader trapt samen met Steve Johnson af. Van een beetje disco zijn deze heren niet vies.
Onze vaste Kill All Hipsters DJ’s, maandelijks op ’t program bij Club 8, gooien iedereen daarna in de indie electro pop rock mix. Zoals je niet anders van ze gewend bent, gaat het dak er niet minder af dan af. De heren van Exclusive 90’s, Brad Tipp & Sweet Le Freak draaien de nacht naar z’n eind met de beste en af en toe de slechtste nummers uit de nineties.
2unlimited, Snap, 2brothers on the 4th Floor...ach je kent ze natuurlijk wel.

Het oranjefestijn is niet compleet zonder een hoop vermaak naast al het geweld op de dansvloer! Stil je honger met koekhappen of beproef je geluk met de GigaGrabbelton. Misschien ga je wel naar huis met een nieuwe fiets! Train je tactieken met de braintraining die vier op een rij en Superschaak je brengt.
Wordt de Hollandsche vlag, oranje of koningin Bea zelf in de Schminckhoek en wordt helemaal gek bij Dol Dwaze domino. Voor wie dorst heeft, zijn er naast bier ook oranje shotjes te halen. De gehele poolhal krijg je er gratis bij, want het is de hele nacht gratis poolen!

Club 8 is ongelikt, onbezonnen en onbehouden. Gewoon een open sfeer, zonder gedoe maar met een heleboel gezelligheid voor iedereen. Als je toe bent aan een ander feestje dan het wekelijkse dance, trance en/of zuipfestijn, is dit zeker wat voor jou! Wil je er zekerste weten bij zijn? Koop dan je kaartje in de voorverkoop (9,-)!
Als het niet is uitverkocht, zijn er ook nog kaarten aan de deur verkrijgbaar (€14,-). Kom je voor meer dan 80% in ’t oranje, dan is toegang gratis! (Let op! We geven geen restitutie op in de voorverkoop gekochte kaarten).

BEZET Koninginnenacht
29 april 2012
In: 23.00. Uit: heeel gezellig laat (je wordt niet thuisgebracht!)
DJ’s: Auxiliary tha Masterfader & Steven Johnson / / Kill All Hipsters / / Sweet Le Freak & Brad Tipp (Exclusive 90’s)Nieuws / Verslagen
*
layer1 area