Loading...
27 april 2012 - Nachtlab W/ Surgeon & Anton Pieete
*
Date:
27-04-2012 (friday) 1120 days ago
Time:
23:00 - 05:00
Location:
 (4,7 / 5)
Street:
Rembrandtplein 17
Visitors:
105
Price:
12,00 excl. fee Door: 14,00
Max.visitors:
530
Hotels:
Bookings.com
Share:
Line-up:
Studio 1:

Surgeon
Anton Pieete

Studio 2:

Estroe
Patchpark
Analog Effect


BACKxBACK debuteert met Anton Piëete en zijn held Surgeon
*
flyer Nachtlab W/ Surgeon & Anton Pieete

Published: 19 April 2012

Op vrijdag 27 april vindt in Studio 80 de kick-off plaats van BACKxBACK, een evenement in samenwerking met Red Bull, met Surgeon en Anton Piëete in de hoofdrol.

Naast twee afzonderlijke sets draaien de heren als klap op de vuurpijl een nooit eerder vertoonde back to back set. Extra speciaal als je bedenkt dat Surgeon al sinds jaar en dag de grote inspirator is van Anton Piëete.

BACKxBACK is het logische vervolg op de vorig jaar zo inspirerende Nachtlab Meets Red Bull stage op Mysteryland. Het concept, waarbij talenten rondom Amsterdams broeinest Nachtlab worden gekoppeld aan hun voorbeelden, wordt dit jaar grootser en grondiger aangepakt, met een zesdelige clubtour langs o.a. Studio 80 en Toffler – voorafgaand aan de grand finale tijdens Mysteryland.
BACKxBACK is in samenwerking met Red Bull ontwikkeld en draait om het delen van inspiratie en het supporten van talent. In een back to back set worden held en talent geprikkeld tot een fusie; de beste manier om in de huid van de ander te kruipen en optimaal bevlogen te raken van elkaar.

Op 27 april vindt de kick-off van de clubtour plaats met Anton Piëete en Surgeon. Toen Anton nog voornamelijk zelf op de dansvloer te vinden was, bracht de Britse technopionier Surgeon al platen uit die hem aanspoorden om ook te gaan produceren. Anton was destijds – en nog steeds – gegrepen door de abstracte kijk van Surgeon op de electronische muziek.
Inmiddels is Anton een door de wol geverfde internationale smaakmaker; weekend na weekend vliegt hij stad en land af naar de grootste clubs. Maar BACKxBACK met zijn held Surgeon heeft hij nog nooit gestaan.

Surgeon heeft aangegeven vereerd te zijn als voorbeeld voor Anton Piëete. De oude en nieuwe technogarde komen tijdens deze bijzondere eerste avond samen in een wervelend BACKxBACK offensief. Vuige vierkwartsmaten en vuurwerk in de booth gegarandeerd!

Secret Village Records
De kleine zaal van Studio 80 is deze avond het domein van Secret Village Records, dat kan rekenen op support van grootmeesters als Hernan Cattaneo en John Digweed. De Secret Village club nights hebben een intieme en mysterieuze sfeer, met rauwe en warme techno/house door zowel headliners als opkomend talent. De line-up van vanavond weerspiegelt het geluid waar Secret Village voor staat; van de stuwende opwarmset van Analog Effect, tot de betoverende house van Patch Park en de warme, melodieuze techno van Estroe.


This news is also distributed through our newsletter. Update settings to subscribe


layer1 area