Loading...
31 maart 2012 - Recognize "Tropical Edition"
*
Datum:
31-03-2012 (zaterdag) 749 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Locatie:
 (4,7 / 5)
Straat:
's-Gravesandestraat 51
Bezoekers:
16 187
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,00 excl. fee
Max.bezoekers:
1.300
Dresscode:
Tropical Look! No caps allowed!
Muziekstijl:
Dirty Latin, Eclectic, Urban, House, Classics, Swingbeats, R&B
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
21
Facebook:
24 likes (shares:6, comments:0)
Deel:
Line-up:
Michael Mendoza (Dirty Dutch & Amazone Project), Rishi Romero (Sexy Motherfucker & Ritmo), Chique Benitez (Recognize), DJ Lady Bee (Prestige), Fasta (Studentz 070), Duane Franklin (Sappig), Devastator (Urbanics), Two Much Lipstick & Hosted by: MC Dirty B. (Latin Lovers)Extra info
*
Candygirls&sexy entertainment by: One By One Models

Theme: Tropical Edition

Free Goodie Bag for the ladies sponsored by: Parfumerie Douglas&Free Recognize Mixtape vol.3


Zaterdag 31 maart RECOGNIZE "Tropical Edition" @ Hotel Arena A'dam!
*
flyer Recognize "Tropical Edition"

Zaterdag 31 maart is het weer tijd voor RECOGNIZE ‘Tropical Edition’!

Heb jij het voornemen om lekker het nachtleven van Amsterdam in te gaan? Wil jij een onvergetelijke avond beleven op een plek waar vrouwen centraal staan? Of een avond beleven in één van de mooiste clubs van Amsterdam?

Mocht dat het geval zijn, dan ben jij op deze laatste zaterdag van de maand in Hotel Arena Amsterdam op het juiste adres!

RECOGNIZE
Een avondje RECOGNIZE is een plek waar vrouwen en mannen samensmelten in een stijlvolle omgeving, waar het allemaal draait om vrijheid en blijheid. De organisatie roept alle dames op om zich van 23:00uur tot 04:00uur als een echte lady te laten verwennen door al waar RECOGNIZE voor staat: ”entertainment, zoetigheid en genot”.
Ontsnap aan de koude winterdagen en stap het gezellige Hotel Arena in om je voor één avond te wanen in een tropisch paradijs!

Deejays
Op deze zwoele avond worden jouw oren getrakteerd op overheerlijke beats, gespind door de volgende DJ's; Michael Mendoza (Dirty Dutch & Amazone Project) – Chique Benitez (Recognize) – Rishi Romero (Sexy Motherfucker & Ritmo) – Lady Bee (Love Generation) – Fasta (Studentz 070) – Duane Franklin (Sappig) – Devastator (Urbanics) - 2 Much Lipstick.
Host MC Dirty B. (Crazy Sexy Cool) zal samen met de exotische danseressen en Candy girls jou deze avond naar hogere, tropische sferen brengen! Wordt de tropical fever je even te veel, haast je dan naar de lounge area voor een verkoelende verrassing…

Presale locations & Tickets
Wil je niet in de rij staan en gewoon lekker snel naar binnen willen gaan? Haal dan bij de onderstaande voorverkoopadressen je regular of ladyticket: Bestel je kaarten online via: Paylogic
Kaarten zijn ook te koop bij Primera, kijk op www.primera.nl voor de winkel bij jou in de buurt.

VIP
Wil je RECOGNIZE als VIP beleven of heb je zelf extra wensen voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, overnachting etc. aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 06-48168645 of stuur een e-mail naar info@recognizeparty.nl . Kijk op de Recognize website voor de treathments van een VIP arrangement.

RECOGNIZE Gifts
De eerste 100 bezoekers krijgen een Goodie Bag gesponsord door “Parfumerie Douglas” mee naar huis.

RECOGNIZE – For all the sexy, single and married ladies!Waardering 31 mrt 2012 - Recognize "Tropical Edition"
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area