Loading...
30 april 2012 - Brainwash Q-Day
*
Datum:
30-04-2012 (maandag) 1117 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,0 / 5)
Straat:
Rembrandtplein 11
Bezoekers:
4 0
Organisatie:
Escape Productions
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
16,00 excl. fee
Max.bezoekers:
1.300
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Lucien Foort, Raymundo, Frederik Abas, Shagspeare, Mc Choral

Eclectic delux:

Danney Canova


Escape doet in april wat jij wil!
*
flyer Brainwash

Gepubliceerd: 3 april 2012

Escape weet wat jij wilt: een goed feest elk weekend! Even weg uit de sleur en je onderdompelen in een surrealistische omgeving met verpletterende lichten, magistrale visuals, oogverblindende effecten en goede muziek!

En waar kan je je brein beter resetten dan op Brainwash, dé populairste clubavond van Amsterdam in de beste club van Nederland? Let the music control your mind @ Brainwash in Escape.

25 jaar Escape: Martijn Krabbé
De maandelijkse anekdote over het 25 jarig bestaan van Escape, wat ook in 2012 het hele jaar gevierd wordt, gaat deze keer over Martijn Krabbé.
Ton Poppes, eigenaar van Escape, is aan het woord: “De TV carrière van Martijn is begonnen in Escape waar hij zich in 1986 meldde als een nog schuchter jongetje op de set van Popformule. Wat in het leven helpt is dat je en beroemde vader hebt en dat je in de kruiwagen van Joop van den Ende een eindje mee mag rijden.
Maar los daarvan was toen al duidelijk dat ook zonder deze steun Martijn zijn weg richting Hilversum gevonden zou hebben.
De presentatie bij The Voice of Holland maak nog eens duidelijk dat jong geleerd oud gedaan is.” Check hier een stukje Popformule met Martijn


DJ Raymundo
Brainwash en Escape resident Raymundo heeft deze maand een nieuwe plaat uit: Can You Feel It! Check hem hier:


Zijn track Fuck It is net op het grote Duitse label Clubstar getekend en komt daar op een populaire compilatie uit.
Check http://www.facebook.com/djraymundo om op de hoogte te blijven van zijn agenda en tracks!

Escape App: win goodies en sta niet meer in de rij
Heb jij de gratis Escape App al op je iPhone gedowdload? Doen want vanaf deze maand kan je leuke extra’s winnen met de Escape App! Zorg dus dat je hem snel op je mobiel hebt staan, je registreert via de app én incheckt met de app als je bij Escape bent. Laat hem zien aan de gastenlijstdame en je hoeft niet in de rij te staan!
Eenmaal binnen en ingecheckt met je app maak je daarnaast kans op een gratis Brainwash Mix by DJ Raymundo, een drankje aan de bar en kans om op het VIP deck uitgenodigd te worden! Download hem dus snel in de itunes shop: http://itunes.apple.com/nl/app/escape-club/id466039526?mt=8

Brainwash: let the music control your mind!
April is een feestmaand dankzij Koninginnedag! Als je wil kan je zelfs 3 nachten achter elkaar los in Escape: 28, 29 en 30 april!

Zaterdag 7 april is latin king Gregor Salto utigenodigd door Raymundo. Samen met Saxy Mr S on Sax en Kazzikasz on percussion plus de vocalen van Miss Bunty wordt het een zomers feestje! In deLux is het Danney Canova die zijn eigen feestje bouwt. Op zaterdag 14 april zijn het Raymundo en Frederik Abas die samen met Costar on Sax en Miss Bunty de Escape gaan rocken.
Martino Rosso zal deLux onder handen nemen. 21 april staan Raymundo en Marc MacRowland achter de decks en doet MC Dirty B het woord. Delux wordt gehost door Danney Canova.

Zaterdag 28 april start hét feestweekend van april. Raymundo heeft Brian Chundro & Santos uitgenodigd om samen met Tettero en Miss Bunty het weekend in te luiden. Danney Canova zorgt in deLux met zijn eclectic tunes voor de voetjes van de vloer.
Zondag 29 april is het Q-NIGHT en dit wordt gevierd met Rae van Defected!
Raymundo, Frederik Abas, Saxy Mr S on Sax, Miss Bunty en in deLux Danney Canova en Martino Rosso zorgen voor de oranje sferen.
Maandag 30 april kan je na een dagje Amsterdam Q-DAY komen aftoppen in Escape. Dat gaat wel lukken met Lucien Foort, Raymundo, Frederik Abas en Shagspeare achter de decks.
MC Choral is er ook bij en Danney host deLux opnieuw.

De entree bedraagt 16,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Entree is op zaterdag vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl , www.facebook.com/escapeamsterdam en http://twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Framebusters en de andere events op de donderdagen, vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe.

Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.
VIP arrangementen:
• VIP Main Stage (podium);
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.
• VIP Top Floor (Escape deLux – second sound area eclectic).
Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Brainwash agenda april 2012

Zaterdag 7 april:
Gregor Salto, Raymundo, Saxy Mr S on Sax, Kazzikasz on percussion, MC Miss Bunty
Eclectic @ deLux: Danney Canova
Zaterdag 14 april:
Raymundo, Frederik Abas, Costar on Sax, MC Miss Bunty. Eclectic @ deLux: Martino Rosso
Zaterdag 21 april:
Raymundo, Marc MacRowland feat. MC Dirty B
Eclectic @ deLux: Danney Canova
Zaterdag 28 april:
Raymundo, Brian Chundro & Santos, Tettero, MC Miss Bunty
Eclectic @ deLux: Danney Canova

Zondag 29 april: Q-NIGHT
Rae (Defected), Raymundo, Frederik Abas, Saxy Mr S on Sax, MC Miss Bunty
Eclectic @ deLux: Danny Canova & Martino Rosso
Maandag 30 april: Q-DAY
Lucien Foort, Raymundo, Frederik Abas, Shagspeare, MC Choral
Eclectic @ deLux: Danney CanovaOverige data Brainwash
*
23-05-2015Win
30-05-2015Win
06-06-2015Win
13-06-2015Win
20-06-2015Win
27-06-2015Win
Waardering 30 apr 2012 - Brainwash Q-Day
*
(0 waarderingen)
*
Twitter escapeamsterdam
*meer

layer1 area