Loading...
14 april 2012 - Girlslovedjs Special
*
Datum:
14-04-2012 (zaterdag) 1134 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,6 / 5)
Straat:
Amstelstraat 24
Bezoekers:
15 0
Organisatie:
Enter Dexter
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
16,00 excl. fee Deur: 18,00
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
18
Deel:
Line-up:
Air1:

Switch (UK) 'Dave Taylor', Rubix, Guerilla Speakerz, Leroy Rey, Geza Weisz, Monte Christo, MC VI

Air2:

Djoevenile, Rafique le Freaq, O'Henn
Girlslovedjs Special - 14 april AIR Amsterdam
*
flyer Girlslovedjs Special

Gepubliceerd: 3 april 2012

BOOM en nog een GirlsLoveDJs! Op zaterdag 14 april is MEGASTER Switch (Dave Taylor, Solid Groove/Major Laser) onze man!

De steevast uitverkochte avond in AIR bulkt van de gezelligheid, bubbels, bier, en lekkere tunes. Let op, deze special is nu al legendarisch en f*** yeah de organisatie heeft er zin in!

Dubsided label baas Dave Taylor aka Switch is de belangrijke man deze avond. Als producer werkte hij samen met o.a. Beyoncé, Santigold & Christina Aguilera… To name but a few. Dropte hij keiharde tracks als ‘A Bit Patchy’ en ‘Just Bounce 2 This’ en sloeg zijn werk voor fidget house superster M.I.A. in als een bom.
Het was dan ook M.I.A. die hem vervolgens voorstelde aan Mad Decent’s Diplo. Zijn collab met Diplo als Major Lazer explodeerde wereldwijd.
Het eerste album met hitsingle ‘Pon de Floor’ en FIFA 10 tune ‘Hold The Line’ werd een instant classic. Zaterdag 14 april is deze UK held bij ons te gast en kan Amsterdam én AIR zich klaar maken voor een pompende set.

Als iemand deze sound voelt, zijn het de Guerilla Speakerz wel. Zij knallen hem ditmaal af met hun altijd originele sets en crazy basslines. De track ‘2 Faced’, welke ze samen maakte met Dirtcaps, heeft inmiddels de Beatport top 100 bereikt en krijgt props van de grote mannen als Tiësto, Drop The Lime, Dubfire, Don Diablo en Krafty Kuts. Deze laatste noemde de track zelfs: A BLOODY MONSTER! De man die voor Switch staat is Rubix.

Hij is verantwoordelijk voor een ‘shit load’ aan producties, werkte veelvuldig samen met Bart B More en heeft tracks gereleased bij o.a. Sound Pellegrino en BMKLTSCH RCRDS. I am RUBIX is in for the kill… Publiekslieveling Geza Weisz trapt hem ditmaal af, naast hem staan Leroy Rey (Wicked Jazz Sounds, Risk Sound System) en Monte Christo ook geprogrammeerd… Het gaat in een lijn omhoog deze avond, en alleen maar up, up, up! Yes, we love it!

Cookies & Cream staat deze editie in AIR 2, zij kennen geen doorsnee, stuiteren op suiker en dansen op lichtjaren. Na succesvolle edities met DRMTM, Coco & Breezy, Freshcotton en Northskull is het nu de beurt aan GirlsLoveDJs, Style Syndicate roept ‘Hallo Amsterdam!!’


Line-up: Switch UK ‘Dave Taylor’, Rubix, Guerilla Speakerz, Leroy Rey, Geza Weisz, Monte Christo, MC V.I.
Air 2: Hosted by Cookies & Cream: Djoevenile, Rafique le Freaq, O’Henn


Waar: AIR, Amstelstraat 16, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag, 14 april 2012
Tijd: 23:00 – 05:00
VVK: € 16,- exc. Via www.GirlsLoveDJs.com en alle Primera filialen.
Deur: € 18,- incl.
Info: www.GirlsLoveDJs.com en www.AIR.nlOverige data GirlsLoveDJs
*
13-06-2015Win
Waardering 14 apr 2012 - Girlslovedjs Special
*
(0 waarderingen)
*
Twitter GirlsLoveDJs
*meer

layer1 area