Loading...
29 april 2012 - Queenscore
*
Datum:
29-04-2012 (zondag) 719 dagen geleden
Tijd:
21:00 - 04:00
Locatie:
Straat:
Catharinaplein 21
Bezoekers:
Prijs:
10,00 excl. fee Deur: 12,50
Max.bezoekers:
600
Muziekstijl:
Hardcore/ Hardstyle
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
16
Deel:
Line-up:
Area 1:
Black Dahlia
Endymion
Future
Partyraiser
Profreaks
Sceletor
System:Overload
The Bass Machine
MC:
PFSquad MC

Area 2:
Antrax
Maximize
Quickswitch
Sanguine
Seneeq
Slammers
Waveblaster


Queenscore Vol gas knallen in naam van de Koningin!
*

Dynamo programmeert al jaren keiharde hardcore rondom Koninginnedag. Ook dit jaar zorgt Inner Vision ervoor dat er in Eindhoven weer de hardste knallers voorbij komen! Na verschillende edities in het verleden vindt Queenscore dit jaar plaats op Koninginnenacht. Het beste begin van je Oranjefeest, met een line-up om van te smullen. Dus pak je oranje-outfit maar uit de kast en ga 29 april vol gas naar Dynamo.

Ten eerste komen de heren van Endymion de funderingen van Dynamo uitvoerig uittesten. Na de release van hun album het afgelopen jaar en optredens op vele grote evenementen in binnen- en buitenland is het wel duidelijk dat dit een van de topacts is in de hardcorescene. Daarnaast zal Partyraiser ervoor zorgen dat de bezoekers los kunnen gaan op een set die Hare Majesteit meer dan zal plezieren. Partyraiser heeft al meermaals bewezen dat hij als geen ander weet wat het publiek in Eindhoven wil; Lompe bassen, snel doormixen en keihard beuken! Ook lokale held Sceletor weet wel hoe je een Koninginnenachtfeest moet vieren, ook hij keert weer terug in Dynamo voor een set waar zelfs Maxima helemaal op uit haar plaat gaat. De line-up in de concertzaal wordt aangevuld met System:Overload, Profreaks, Future en een battle tussen Bass Machine vs Black Dahlia. Dit alles onder de vocale begeleiding van PFSquad MC.

In het Atrium wordt een oude Dynamo-held teruggehaald. Antrax vertrok meer dan een jaar geleden naar Australie, waar hij onder meer optrad op het Defqon.1 Festival. Na wat omzwervingen is hij weer terug in Eindhoven en dat zal iedereen weten ook. Verder zullen in het atrium verschillende talents van BPM Productions een set draaien. De line-up in deze zaal bestaat uit Seneeq, Maximize, Quickswitch, Sanguine, Waveblaster en Slammers.


Een overzicht van de koningsdag muziek evenementen in Eindhoven vind je hier: Koningsdag EindhovenWaardering 29 apr 2012 - Queenscore
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area