Loading...
29 april 2012 - Life I Live Festival!
*
Date:
29-04-2012 (sunday) 1118 days ago
Time:
19:00 - 01:00
Location:
Haagse binnenstad
Street:
Spuiplein, De Plaats, Grote Markt..
Visitors:
1 0
Price:
Free
Share:
Line-up:
Spuiplein (pop, Rock):

Extince, School Is Cool (be), Morning Parade (uk), Jam De La Creme Meets Kytopia

De Plaats (blues, Roots):

Jaimi Faulkner (aus), Blues On The Run Sessie, Boo Boo Davis (usa), Ralph De Jong & Crazy Hearts

Grote Markt / Pophotspot (alternative, Rock):

The Kik, Vanderbuyst, The Cubical (uk)

Noordeinde (jazz):

Tom van Zaal Quintent, Doeshka, Bruut!, Deelder Draait Door!, New Cool Collective, Nb. ‘ceremoniemeester’: Benjamin Herman

Kerkplein (pop, Singer Songwriter):

Bombay Show Pig, Absynthe Minded (be), W00t, Gem, Geike (be, Ex-Hooverphonic)

Buitenhof:

Bk Skooltainer Talents!

Wijnhaven:
Div Dj’s


Programma life i live festival 2012 compleet!
*

Published: 29 March 2012

O.a. Morning Parade, New Cool Collective en Ralph de Jongh & Crazy Hearts aan programma toegevoegd

De laatste namen voor de komende editie van het gratis toegankelijke LIFE I LIVE Festival zijn bevestigd en daarmee is het volledige programma bekend. Verdeeld over maar liefst zeven buitenpodia zullen de volgende artiesten en initiatieven van zich laten horen;

Absynthe Minded (BE), Blues on The Run sessie, Bombay Show Pig, Boo Boo Davis (USA), Bruut!, Deelder Draait Door!, Doeshka, Extince, Geike (BE), GEM, Jaimi Faulkner (AUS), Jam de la Creme meets Kytopia, Morning Parade (UK), New Cool Collective, Ralph de Jongh & Crazy Hearts, School is Cool (BE), Small Time Crooks, The Cubical (UK), The Kik, Tom van Zaal Quintet, VanDerBuyst en W00T.

Het Britse Morning Parade geldt als een van de parels binnen het programma. Deze veelbelovende jonge honden uit Essex gooien al enige tijd hoge ogen met de 3FM megahit ‘Under The Stars’. Het slotakkoord van het LIFE I LIVE Festival ligt, net als het afgelopen jaar, in handen van het Haagse Jam de la Crème-collectief. Voor een jamsessie van maar liefst anderhalf uur worden de krachten gebundeld met de creatieve wereld van Kyteman; Kytopia!

Tijdens de sessie zullen onder meer bandleden van Di-rect, Anouk, De Avonduren, Relax, Caro Emerald, Kapok, Tin Men And The Telephone en Splendid hun opwachting maken. Eveneens bijzonder zijn de ‘BK Skooltainer concerten’ die binnen het LIFE I LIVE Festival in samenwerking met het Haags Pop Centrum en Interscholaire worden georganiseerd. Een heuse zeecontainer wordt op het Buitenhof ‘omgebouwd’ tot podium, waarbij jong Haags talent de kans krijgt zich aan het publiek te presenteren. Een ‘Music City The Hague Tour’, met optredens van onder andere Bombay Show Pig, W00T en VanDerBuyst, maakt het Haagse geluid binnen de festivalprogrammering compleet.

Morning Parade (UK)

Het LIFE I LIVE Festival vindt op zondag 29 april plaats in de binnenstad van Den Haag. Na een succesvolle eerste editie in 2011, dat zo’n 175.000 bezoekers op de been bracht, richt de festivalorganisatie zich met het vervolg nog meer op het presenteren van kwaliteitsmuziek.
Verdeeld over het centrum vertegenwoordigen zeven ‘muziekdorpen’ een eigen genre en sfeer; van pop tot jazz, van blues tot rock, van soul tot hip hop. Vanaf 19.00 tot in de late uurtjes geldt de Hofstad als een ware culturele en muzikale smeltkroes, waarbij er eveneens optredens plaatsvinden in de diverse horeca. LIFE I LIVE staat voor een aanpak waarbij muziek, cultuur en samenwerking de voornaamste pijlers zijn. Samenwerking, samen bereik je meer dan alleen, is ook één van de redenen dat Rabobank ook dit jaar weer met LIFE I LIVE in zee gaat.

Zondag 29 april 2012
LIFE I LIVE FESTIVAL
Aanvang: 19.00 – 01.00 uur (outdoor) / horeca tot circa 02.30 uur
Entree: GRATIS | Meer info: www.lifeilive.nl / www.facebook.com/LifeILivelayer1 area