Loading...
30 april 2012 - Soixante Neuf 050 Qday Edition
*
Date:
30-04-2012 (monday) 720 days ago
Time:
22:00 - 05:00
Location:
Street:
poelestraat 53-55
Visitors:
2 192
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
11,00 excl. fee
Max.visitors:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Min. age:
21
Facebook:
1 likes (shares:1, comments:0)
Share:
Line-up:

Soixante Neuf 050 Qday Edition
*
flyer Soixante Neuf 050 Qday Edition

Maandag 30 april is het, zoals jullie allen weten, koninginnendag en om deze dag nog specialer te maken, is er in Club &Zo te Groningen de Koninklijke editie van SOIXANTE NEUF 050.

Aangezien SOIXANTE NEUF constant wil blijven verrassen, vindt deze editie plaats in een voor ons nieuwe en verfrissende locatie, waardoor het gegarandeerd weer een wervellende Uitverkochte editie zal worden.

Aangezien Koninginnedag wordt gezien als het grootste feest van ons land en zelfs over de gehele wereld men het heeft over het ‘oranje feest’, kan SOIXANTE NEUF niets anders doen dan haar steentje bij te dragen aan dit wereldse spektakel. Vandaar dat de line-up niet anders kan worden omschreven als KEIHARD:

YELLOW CLAW
(NIZZLE & JIM AASGIER ft. BIZZEY)
DJ / MC LADY BEE / / MITCHELL SUPREME
SMASH PARKER & MC ARIES
REFLEXX & B-SHORT

Winactie! SOIXANTE NEUF is up-to-date met ‘social media’ en probeert haar bezoekers zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom haar events. Om dit te stimuleren, worden dit keer de leukste Tweets, Pings, Facebook comments, Krabbels e.d. met 2 gastenlijst plekken beloond voor het volgende event.
Voeg @soixanteneuf69 toe op Twitter, Like US op Facebook http://www.facebook.com/SoixanteNeufNL and be part of the SOIXANTE NEUF movement!

SOIXANTE NEUF is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Speciaal voor de dames is er een aparte ‘Ladiesonly Entrance’ rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen.
VVK kaarten zijn verkrijgbaar via de website Ticketscript of alle Free Record Shops. De hosting wordt gedaan door Ryan (zorg dat je er dus MEER DAN TOP uitziet). Uiteraard zullen er PARTY fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen! LET OP, er is een streng deurbeleid. ID verplicht en er heerst een Zero Tolerance beleid.

SOIXANTE NEUF 050 Queensday edition
MONDAY THE 30th of APRIL
&ZO GRONINGEN
Deejays:
YELLOW CLAW
(NIZZLE & JIM AASGIER ft BIZZEY)
DJ / MC LADY BEE / / MITCHELL SUPREME
SMASH PARKER & MC ARIES
REFLEXX & B-SHORT
Location: &ZO, Poelstraat 53-55, Groningen
Time: 22:00 start event - 05:00 End
The Press/Guestlist closes at 00:30 hrs (Sharp)!
Minimum age 21 years (ID required)
Dresscode: Dress to impress the DoorHost!
Presale: 11,- excl Fee Online: Ticketscript and all Free Record shops nationwide // more @ the door!
For VIP reservation please call +31621271267 or email us at info@Soixante-Neuf.nl . (Limited Vip tables available)
For more info, photos and movies please check: http://www.Soixante-Neuf.nl


For all Kingsday dance-events visit this page: KingsdayOther dates Soixante neuf
*
10-05-2014Win
Rating 30 apr 2012 - Soixante Neuf 050 Qday Edition
*
(0 ratings)
*
Twitter Soixanteneuf69
*More

layer1 area