Loading...
28 april 2012 - Dutchweek
*
Datum:
28-04-2012 (zaterdag) 719 dagen geleden
Locatie:
Bezoekers:
Prijs:
35,00 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:


Extra info
*
passe partout kaarten 35 euro

Dutchweek Festival 2012 met grote line up in Vl Thorens
*
flyer Dutchweek

Het Dutchweek Festival 2012 wordt ieder jaar weer groter en groter. Dit is niet alleen te zien aan het aantal bezoekers dat het jaarlijks trekt, maar ook aan de line up en het festival terrein, wat ieder jaar weer groter wordt.

Een kleinschalig feestje op 2300 meter hoogte in het skigebied van Val Thorens, 12 jaar geleden, is inmiddels uitgegroeid tot een ware hype bij alle Nederlanders die houden van twee dingen: wintersport en feesten! Dit jaar zal er vanaf 28 april t/m 4 mei opnieuw bij Bar 360 geschiedenis worden geschreven.

AFROJACK
Dat het festival ieder jaar groter wordt, is alleen al te zien aan het feit dat de internationale doorgebroken Afrojack op de line up staat. Zijn agenda staat al voor heel 2012 vol, maar ook Afrojack zelf wilde graag weer tijdens het Dutchweek Festival 2012 bij Bar 360 draaien. Een goed teken voor de organisatie, die ieder jaar natuurlijk ook graag wat voor haar fantastische bezoekers terug wilt doen.
Afrojack verkocht met zijn hit ‘Take Over Control’ meer dan 1 miljoen kopieën via iTunes alleen al in Amerika. Zijn andere hit ‘Give Me Everything’ met Pitbull & Ne-Yo stond op nummer 1 in meer dan 30 landen ter wereld. Tegenwoordig draait hij voor volle stadions, festivals over de gehele wereld en trekt hij op met wereldsterren zoals Paris Hilton, maar voor het Dutchweek Festival 2012 maakte hij toch maar al te graag tijd voor vrij!

LINE UP
Naast Afrojack zijn er dit jaar nog meer internationale artiesten te gast zoals Sunnery James & Ryan Marciano en Jesse Garcia maar ook uit de Nederlandse stal komen Benny Rodrigues, Erick E, Roog, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash, Matt Styles en de MC’s Roga en Dirty B dit jaar weer met alle liefde en met hun muziek naar de Franse Alpen in Val Thorens.

KONINGINNENACHT
Het Dutchweek Festival 2012 is trouwens niet het enige wat er in deze week gaat gebeuren in Val Thorens. Ook aan Koninginnenacht op zondag 29 april is gedacht en is er in de sporthal, in het centrum van het dorp bij Centre Sportif, een enorm knotsgek en gezellig feest met diverse live artiesten en een speciale slot act. De sporthal biedt plaats voor 3000 bezoekers en er zal een groot Oranje spektakel komen.
Bezoekers kunnen ook in hun carnavals outfit komen en zingen dan die avond mee met de live act van Captain Midnight, hossen op de apres ski hits van DJ Maurice en sluiten de avond knallend af met een spetterende DJ set van een artiest van het Dutchweek Festival 2012. Dit feest wordt groots aangepakt met een ware show van licht en geluid maar ook is het van alle gemakken voorzien, bijvoorbeeld extra bars, toiletten en een rookruimte. Het Koninginnenacht feest in Centre Sportif is van 20.00 tot 01.00 uur en toegang is vanaf 18 jaar en ouder.

APRES SKIEN
Naast al het (inter)nationale dj geweld bij Bar 360 en het Koninginnenachtfeestje is er natuurlijk ook veel ruimte om te apres skiën. Iedere dag zullen de populairste apres ski cafe’s Le Monde en Snowcafe bomvol zitten met de gezelligste mensen en natuurlijk de leukste muziek. Le Monde is al jaren populair om zijn hoog apres ski gehalte en dit jaar zal er iedere dag live op het terras de bands Captain Midnight en Beat It optreden met de beste covers en meezingers. Snowcafe is meer gericht op dance en daar mag ook goed gedanst worden. De apres ski cafés Le Monde en Snowcafe zijn iedere dag geopend van 16.00 tot 02.00 uur

MALAYSIA
Voor de echte feestbeesten is iedere dag de Malaysia geopend. Deze ondergrondse club is geopend van 22.30 tot 04.00 uur en dus kun je tot in de late uurtjes doorgang. In de week van het Dutchweek Festival 2012 zullen er in de Malaysia twee spectaculaire en exclusieve club avonden op het programma staan met oa Afrojack en Baggi Begovic. Kaarten voor deze avonden zijn tijdens de eindweek verkrijgbaar aan de bar bij de Malaysia of bij de entree van het Dutchweek Festival 2012 bij Bar 360.

TEST EVENT
Voor de echte liefhebbers van al het nieuwe op ski –en snowboardgebied is er een groot opgezet ‘Test Event’. Dit test event staat op de piste gestald met diverse kraampjes van verschillende gerenommeerde en nieuwe merken die alle nieuwe snufjes en materialen vertegenwoordigen op ski –en snowboardgebied. Je kunt als wintersporter de hele week het nieuwste materiaal testen voor maar 40 euro, zo vaak als je wilt. Diverse tour operators bieden ook nog een leuke korting aan, deze korting voucher vinden de wintersporters bij hun reisbescheiden. Voor meer info, zie www.testevent.nl

TICKETS
Voor het Dutchweek Festival 2012 bij Bar 360 zijn er net zoals vorig jaar passe partout kaarten beschikbaar en daarmee ben je voor 35 euro gegarandeerd alle dagen aanwezig bij het vetste feest in Val Thorens.
Ook zijn er speciale passe partouts beschikbaar die je toegang geven tot het Koninginnenacht feest in de sporthal op zondag 29 april. Deze speciale combinatie kost 40 euro en daarmee heb je dus ook entree tot het gekste, mafste maar vooral leukste Oranje feest in het dorp!
Losse kaarten voor het Koninginnenacht feest kosten 10 euro.

WEBSITES
www.dutchweekfestival.com www.footclub.nlWaardering 28 apr 2012 - Dutchweek
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area