Loading...
5 mei 2012 - Techno Madness
*
Datum:
05-05-2012 (zaterdag) 712 dagen geleden
Tijd:
22:30 - 06:00
Locatie:
Straat:
Prins Alexanderlaan 37
Bezoekers:
1
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
15,00 excl. fee Deur: 19,00
Max.bezoekers:
3.000
Muziekstijl:
Techno
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
18
Deel:
Line-up:
Rino cerrone (ITA), Jozsef L.A.M. (ITA), dj Tooler (ITA), Chris Bald (ITA), Justin Patti & Drijfout (NL), Timothy Luppez(NL)Extra info
*
dames tot 23.30 free entrance

Techno Madness 05-05-2012
*
flyer Techno Madness

5 mei, dag van het feest, dag van de bevrijding en een dag dat 'Club Eclipse' heerlijk gaat knallen met 'Techno Madness'.

De Rotterdamse en Italiaanse sound of the underground komen samen op een knotsgekke avond gevuld met funky diepe donkere techno, waar je helemaal vanuit je dak gaat!

Dit samen met een vette lasershow en een geweldige soundsystem.onze special guest voor deze avond is niemand minder dan Rino Cerrone een top dj en producer. Hij heeft labels uitgebracht zoals Rilis, Drumcode, Analytic trail, Loose Records, etc.

De Italiaanse technoveteraan Rino Cerrone vliegt momenteel de hele wereld over. Van Japan tot Amerika laat hij menig technoliefhebber los gaan op zijn dark-funky style en uitstekende DJ sets. Met gigs als Awakenings, I Love Techno en Innercity behoord deze man tot één van de grootheden uit de techno scene.

Niet alleen Rino Cerrone maar ook Jozsef Lam, Chris Bald en Tooler komen overvliegen van uit Italië. Zij zullen een staaltje italiaanse techno neerzettten

Voor de rest kan er worden genoten van echt Rotterdams gebeuk want, achter 'the weels of steel' staan niemand minder dan de mannen van ROT (bestaande uit: Justin Patti, Drijfhout & Rachid Prins) en Timothy Luppez.

Aan het succes verhaal van de mannen van ROT lijkt geen einde te komen. Met hun eigen radio show op XT3 techno radio en heb ze de eer gehad verschillende malen the dj-booth gedeeld met o.a. Alan Fitzpatrick, Bas Mooy, Pfirter & Bart Skills.

Rotterdamse techno zit in de lift en Club 'Eclipse' heeft zich het laatst jaar bewezen om als techno locatie te fungeren. Met één van de modernste licht en geluidsinstallatie zijn memorabele feesten als 'Techno Meets Dubstep XL', 'Sequence' en 'Vague Techno' 'Techno Madness' al voor geweest.

Dus bent jij uit op een nieuwe verfrissende kijk op techno en een avond vol beukende sounds? Zet dan 5 mei in je agenda en kom dan naar Club Eclipse voormalig (a20 ,outland)

Speciaal voor de dames is tot 23.30 free entrance. Kaarten zijn te verkrijgen bij free recordshop en ticket script en kosten 15 euro dus wees er op tijd bij! Dit word techno op z’n best. See you soon!Nieuws / Verslagen
*
Waardering 5 mei 2012 - Techno Madness
*
(0 waarderingen)
*
Twitter ClubEclipse010
*meer

layer1 area