Loading...
24 march 2012 - The Champagne Vip Room Live: Adje & Reverse
*
Date:
24-03-2012 (saturday) 1155 days ago
Time:
23:00 - 06:00
Location:
 (4,2 / 5)
Street:
Grote Markt 20
Visitors:
2 1
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
10,00
Max.visitors:
600
Hotels:
Bookings.com
Min. age:
18
Share:
Line-up:
Adje Donnie, Reverse , Xplosion


The Champagne Vip Room Live: Adje & Reverse
*
flyer The Champagne Vip Room Live: Adje & Reverse

Published: 12 March 2012

De Champagne VIP Room komt er weer aan op zaterdag 24 maart en zal plaatsvinden in Mambo te Almere. Het gaat hier niet om zomaar een clubavond. Met de uitgenodigde bekende artiesten in combinatie met champagne in overvloed, en de ballin’ state of mind van het publiek, wordt de club omgetoverd tot een ware ‘Champagne VIP Room’.

Dit is één van de hotste parties die een clubavond combineert met bekende Nederlandse artiesten die hun opwachting maken op deze manier. Ballin Events brengt jullie voor deze editie de hiphop artiest Adje Donnie en hit producer Reverse bekend van o.a. ‘Ik Ga Hard’ met The Partysquad en ‘New Shit’.

Reverse heeft vorig jaar zelfs samen met Chuckie ‘100 Bottles’ geproduceerd voor Chris Brown, om maar aan te geven wat het VIP gehalte zal zijn van deze avond. Naast deze twee topartiesten zullen Henry X en G Man INT de DJ line-up vormen.

Om tijdens die avond genoeg diversiteit te bieden aan, zal ook Xplosion aanwezig zijn om wat carribean vibes te brengen. Niemand minder dan MC Gary Black is de host van de avond. En omdat het hier de Champagne VIP Room betreft, is een fles Moët tijdens dit event te verkrijgen voor maar 50 euro! Entree is 10 euro, er is geen voorverkoop. Wees dus op tijd en vergeet je ID niet, want alleen vanaf 18 jaar kom je binnen!layer1 area