Loading...
13 april 2012 - I Am Jinxed
*
Date:
13-04-2012 (friday) 1135 days ago
Time:
23:00 - 07:00
Location:
 (5,0 / 5)
Street:
Spui 6
Visitors:
255
Price:
7,00 excl. fee Door: 10,00
Max.visitors:
800
Music Style:
DEEP SPACEY: HOUSE / TECH HOUSE / TECHNO
Hotels:
Bookings.com
Min. age:
18
Share:
Line-up:
Flowers Greenfield, Rosh, Sonocracy, Andrei, Dan-Ni


I Am Jinxed
*
flyer I Am Jinxed

Published: 28 March 2012

De underground scene heeft veel artiesten wereldwijd bekend gemaakt, zoals Luciano, Richie Hawtin, Solomun, Carl Craig, Marco Carola, David August, Ricardo Vilalobos, Loco Dice, Seth Troxler, Raresh en veel meer. Het publiek groeit nu ook met opkomende artiesten die hun idolen volgen.

Het evenement "I AM JINXED" is daadwerkelijk vervloekt !!! We waren gedwongen om de locatie van het evenement te veranderen en na een krankzinnige week en heel veel gepoespas hebben we eindelijk een plek kunnen vinden om dit evenement te kunnen hosten.

I AM JINXED zal plaats vinden in CLUB LUSTIG (oude Cocoon) in het centrum van de stad, onder KFC...maar het verhaal zal hier niet eindigen. We zijn gezegend met een een nieuwe club met een andere tijdschema, het feest zal dus om 23.00u van start gaan en zal duren tot en met 07.00u. Het wordt dus een 8 uur durende avond vol met groovy sounds!

Een ander ongelukkig moment is dat wij, op de dag dat we alle 5000 flyers hebben ontvangen (wat we nu dus opnieuw moeten printen), erachter zijn gekomen dat Club Monot is afgesloten waardoor alles weer opnieuw gepland/geregeld moest worden. Dit bleek uiteindelijk een goede zaak te zijn en bij het wijzigen van de club hebben we ook de line-up van het evenement I AM JINXED veranderd

NEW Line Up:

► Flowers Greenfield (Whoosah resident)
► Sonocracy
► Rosh
► Andrei
► Dan-Ni

Omdat het VRIJDAG de 13e is kunnen deelnemers die op onze event pagina een kort treurig verhaal vertellen over wat hun, hun familieleden en/of vrienden is overkomen en goed of niet goed is geëindigd en zo kans maken op 1 van de 10 GRATIS uitnodigingen ←News / Reports
*
28-03-2012I Am Jinxed
Rating 13 apr 2012 - I Am Jinxed
*
(0 ratings)
*
Twitter clublustig
*More

layer1 area