Loading...
27 oktober 2012 - Beach Party Bloemendaal XXL
*
Extra info
*
Gastenlijst sluit 00:00

Bijna uitverkocht Beach party Bloemendaal XXL
*
flyer Beach Party Bloemendaal XXL

Na de zeer succesvolle en uitverkochte editie van 28 jan Beach Party Bloemendaal komt Beach Party ditmaal met de XXL versie en probeert Beach Party Bloemendaal de verwachtingen te overtreffen.

27 Oktober zal het Rhone congrescentrum in Amsterdam volledig in het teken staan van zomerse sferen en laat Beach party Bloemendaal niks aan het toeval over.

Er wordt gezorgd voor een perfecte aankleding om jouw de avond van je leven te bezorgen.

Nog één keer dat zomer gevoel naar buiten brengen en willen hiermee de sferen van de Bloemendaalse stranden over te brengen naar Amsterdam!
Dus alle zomerse outfits en slippers kunnen voor de laatste keer uit de kast gehaald worden, om daarmee het feest helemaal compleet te maken.

Besloten is dit feest zal 2 keer per jaar te organiseren. Dit betekent voor en na het zomer seizoen.

De Early Bird Ticket verkoop is al van start gegaan voor 27 oktober aanstaande en de eerste 500 tickets kunnen worden gekocht voor 10eu op nvt

Als locatie is het Rhône gekozen in Amsterdam Sloterdijk. Dit is makkelijk bereikbaar met het openbaarvervoer en ook met de taxi!
Er zullen bekende Dj’s zijn om de avond compleet op zijn kop te zetten, alleen de namen volgen nog!
Ben je nog niet over uit en zitten er nog wat twijfels in je hoofd, of ben je niet bij de eerste editie geweest, kijk dan even naar deze OFFICIAL AFTER MOVIE van afgelopen 28 januari met onder andere Kim Feenstra & Michael Mendoza, Shermanology & Quintino. Dit feest was het meest succesvolle ooit.

Na dat je deze aftermovie gezien hebt wil je maar 1 ding, en dat is naar Beach Party Bloemendaal XXL komen. Je zult niet meer naar huis willen en het beloofd ook een spannende, zomerse en sexy avond te worden!


Dit nieuwsbericht is ook verspreid via onze nieuwsbrief. Wijzig instelling om aan te melden


Nieuws / Verslagen
*
Waardering 27 okt 2012 - Beach Party Bloemendaal XXL
*
(2 waarderingen)
*
*
layer1 area