Loading...
29 april 2012 - Axwell
*
Datum:
29-04-2012 (zondag) 719 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,3 / 5)
Straat:
Mekongweg 5
Bezoekers:
43
Organisatie:
Luxury Events
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
30,00 excl. fee
Max.bezoekers:
2.000
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
18
Deel:DJ in Concert met ‘Swedish House Mafia’ member AXWELL
*
flyer Axwell

DJ’S ARE ROCKSTARS NOWADAYS”.
Ontwikkelingen in de internationale dance- en clubscene bevestigen deze uitspraak keer op keer.

Het is dan ook een feit dat DJ’s tegenwoordig rocksterren zijn. Met een dergelijke status verdienen ze ook een passende behandeling. En aangezien rock- en popsterren geen ‘optredens’, maar ‘concerten’ geven, is de tijd aangebroken voor de introductie van een nieuw concept met internationale allure.

Een concept dat zijn ‘ground-breaking kick-off’ zal beleven tijdens de viering van Koninginnenacht in Nederland. Zondag 29 april 2012 is de speciale datum waarop de eerste editie van ‘DJ IN CONCERT’ @ The Sand zal plaatsvinden. Wie vorig tijdens queensnight in The Sand tijdens Steve Angello´s Size Matters avond aanwezig weet wat hij kan verwachten als één van de Zweedse wereldsterren naar Amsterdam komt: een nacht die ronduit LEGENDARISCH en ONVERGETELIJK zal worden

Niemand minder dan ‘Swedish House Mafia’ member AXWELL zal namelijk samen met Housequake member DJ Roog en de Brothers in the Booth zorgen voor een onbeschrijflijke, spetterende en enerverende show: Een show die niet te beschrijven, maar alleen te beleven is.
Een show waarvan je op voorhand weet dat je er “LIVE’”getuige van moet zijn om het ultieme gevoel te ervaren. Een show die past bij de stijl waarmee ‘DJ IN CONCERT’ zich wilt associëren; Een perfecte muzikale invulling omlijst met de spetterende show-elementen die een concert tot een fantastische beleving maken.
“DJ IN CONCERT: AXWELL & FRIENDS” IS READY TO COLOUR YOUR QUEENSNIGHT WITH BLUE & YELLOW PRIDE!

AXWELL behoeft eigenlijk geen introductie meer. Naast Steve Angello & Sebastian Ingrosso is hij de muzikale duizendpoot die zorgt voor de vocale inbreng tijdens ontelbare, energieke sets die deze heren wereldwijd presenteren. Maar ook ‘SOLO’ weet deze geweldenaar van wanten. Niet eerder stond hij als een ‘enkeling’ in een club in Nederland en daarom is ‘DJ IN CONCERT’ vervuld met trots dat Axel Hedfors, zoals AXWELL voluit heet, gepresenteerd mag worden als eerste wereldster tijdens dit event in The Sand in Amsterdam. ‘DJ IN CONCERT’ MEANS ‘FIREWORKS IN EACH & EVERY WAY’!

De kaartverkoop is flitsend van start gegaan. Tickets kosten 30,- euro ex presale fee en zijn te koop op Ticketscript. JUST GET READY FOR A NIGHT TO REMEMBER….IN A BIG WAY!

DJ IN CONCERT: AXWELL & FRIENDS
Zondag 29 april 2012
Line-up: AXWELL, Roog, Brothers In The Booth
Entree: Presale € 30,- via Ticketscript & Alle Free Record Shops
Tableservice aanvragen: +31 6 24889929 of mail naar vip@luxury-events.nl
Tijden: 2200 - 0500
Min age: 18+
Website: www.luxury-events.nl


Een overzicht van de koningsdag muziek evenementen in Amsterdam vind je hier: Koningsdag Amsterdam


Dit nieuwsbericht is ook verspreid via onze nieuwsbrief. Wijzig instelling om aan te melden


Waardering 29 apr 2012 - Axwell
*
(2 waarderingen)
*
Twitter luxuryeventsnl
*

meer

layer1 area