Loading...
31 maart 2012 - Het Vieze Feest Vs. Club Cut
*
Datum:
31-03-2012 (zaterdag) 1148 dagen geleden
Tijd:
24:00 - 05:00
Locatie:
 (4,6 / 5)
Straat:
Kromme Elleboogsteeg 20
Bezoekers:
0
Prijs:
8,00 excl. fee Deur: 10,00
Max.bezoekers:
550
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
18
Deel:
Line-up:
01:
Terry Toner & Mark Boon & Ferocius & Tobias Camman
02:
Valentijn & Lisa Schaduw


Het Vieze Feest Vs. Club Cut
*
flyer Het Vieze Feest Vs. Club Cut

Gepubliceerd: 13 maart 2012

31 maart slaan de twee grootste enfants terribles van Stalker de handen ineen om het Vieze feest & Club Cut Collaboration neer te zetten.

Week in, week uit vinden er de meest spectaculaire techno avonden plaats in de oudste club van Nederland maar op 31 maart is het tijd voor alle gekkigheid op een stokje met het Vieze Feest & Club Cut: DISCO DISASTER.

Het Vieze Feest viert deze editie zijn 1e verjaardag. Het wordt weer een verkleed festijn van jewelste! De benedenzaal zal omgetoverd worden tot een ware rollerdisco. met een lichtgevende discodansvloer en optredens van Rob van der Zult en zijn Rolschaatsballet en de Birdman.
Mc Knaubi Weiskugel zal weer laveloos aan de mic hangen om de meest bizarre, extraverte en opzwepende teksten er uit te knallen. Dit allemaal onder begeleiding van Mark Boon, Terry Toner en Tobias Camman B2B Ferocius.

Club Cut is Haarlem’s eerste feest waarbij fashion een vereiste is. Amsterdam is een van de meest vooruitstrevende steden op het gebied van mode en muziek. Haarlem ligt praktisch onder de rook van onze hoofdstad maar daar is weinig van te merken. De fashion victims van Club Cut proberen de Amsterdamse mentaliteit naar Haarlem te brengen.

Al drie editie hebben plaatsgevonden en het waren stuk voor stuk creatieve extravaganza’s waarbij mode, muziek en kunst bij elkaar kwamen. De samenwerking met het Vieze Feest is een primeur, ook lanceert Club Cut voor het eerst haar nieuwe Club-in-Club concept. Hairstylisten en make-up artiesten zijn de hele avond aanwezig om iedereen die daar behoefde aan heeft te voorzien van een nieuwe look.

Club Cut werkt deze avond samen met Knuckle Duster Agency. KDA is een Amsterdams all-round uitgaanslabel, dat in 2011 is opgericht door Nick Verstand en Robbie Baauw. Zij hebben een erg uitgesproken visie op hoe het nachtleven zou moeten zijn en vertegenwoordigen een gevarieerde en exclusieve selectie van acts en artiesten afkomstig uit de internationale club scene. Naast losse boekingen van de artiesten is de Knuckle Duster Agency ook in te huren voor het programmeren en ontwerpen van party events.

Valentijn is naast DJ ook internationaal topmodel en heeft dit jaar de personal Elle Style Awards gewonnen. Ze brengt een mix van jaren ’80 en ’90 muziek met zo nu en dan een R&B intermezzo. Met haar extravagante persoonlijkheid en muzieksmaak staat ze garant voor een memorabele avond.

Lisa Schaduw draait een mix van garage, house en 90’s. Deze verschillende stijlen weet ze perfect te componeren tot een modieus meesterstuk.

Zaterdag 31 maart
Open: 00.00 – 05.00

Terry Toner
Mark Boon
Tobias Camman
Ferocius
Valentijn
Lisa Schaduw

Prijs: 8 euro VVK / 10 euro ADDNieuws / Verslagen
*
layer1 area