Loading...
8 april 2012 - Taste-It! - Grand Opening
*
Date:
08-04-2012 (sunday) 1140 days ago
Time:
16:00 - 00:00
Location:
 (4,3 / 5)
Street:
Zeeweg 94
Visitors:
22 202
Organiser:
MBG Productions
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
14,00 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Min. age:
18
Facebook:
2 likes (shares:1, comments:0)
Share:
Line-up:
Copyright (Defected), Shermanology, Franky Rizardo, Alex Cruz, Jasper Clash, Denniz; vocals by Mitch Crown; Percussion: Jethro Angkotta
Extra info
*
Early Bird €7,50 | Ladytickets: €18,00
Ladytickets info: 2 ladies on 1 ticket! /only for Ladies

Taste-it! - Grand opening BC FUEL met o.a. Copyright & Shermanology
*
flyer Taste-It! - Grand Opening

Published: 4 April 2012

Op Paaszondag 8 april luidt Taste-it! de officiële opening van Beachclub FUEL in. En zoals het hoort zal daarbij flink worden uitgepakt.

Niemand minder dan de Copyright (Defected) helden komen langs om deze avond flink gas te geven. Dat het ook nog Paaszondag is, is alleen maar meer reden om er een speciale avond van te maken!

LINE-UP
De opening van het strandseizoen is elk jaar weer bijzonder. Hoeveel zonne-uren zullen we dit jaar krijgen? De vroege start van de lente belooft in ieder veel goeds! Wat het ook wordt: de vibe van het (Bloemendaalse) strand is altijd speciaal! En om dat te vieren, was Taste-it! het aan zijn stand verplicht enkele grote namen te presenteren.
Met de Copyright boys uit de UK is die missie meer dan geslaagd! Als hun optreden net zo’n groot succes wordt als de laatste keer op Taste-it! tijdens het 4 jarig bestaan, zal dit een avond worden die iedereen nog lang zal herinneren!

Maar Copyright staat er uiteraard niet alleen voor. De line-up staat vol DJ’s die allemaal één ding gemeen hebben: hun sound is perfect voor het strand.

Line-up
Copyright (UK, Defected)
Shermanology
Franky Rizardo
Alex Cruz
Jasper Clash
Denniz
vocals by Mitch Crown
Percussion: Jethro Angkotta

OVERDEKT
De weersvoorspelling voor a.s. zondag ziet er goed, droog weer en de zon zal veelvuldig te zien zijn. Perfect weer voor een opening dus! In de avond koelt het nog wel behoorlijk af dus alles zal volledig overdekt en niet geheel onbelangrijk ook verwarmd zijn. De keuken van FUEL zal tot laat in de avond geopend zijn met diverse kenmerkende FUEL gerechten op de kaart.

TICKETS
De earlybird tickets zijn al een tijd uitverkocht! Ook de speciale ladytickets waarmee 2 dames (en die zijn er altijd in groten getale op Taste-it!) voor slechts €18,- euro naar binnen kunnen zijn op het moment van schrijven bijna allemaal verkocht.
Normale kaarten voor de officiële opening van FUEL zijn nog verkrijgbaar voor 14 euro op Ticketscript & via alle Free Record Shop filialen.
Voor table service aanvragen kun je mailen naar: info@beachclubfuel.nl

Wegens de verwachte drukte zullen wij een uur eerder open gaan: 15:00 ipv 16:00. Ontloop de drukte en kom op tijd.

Event: Taste-it! – Grand opening FUEL
Datum: zondag 8 april 2012
Locatie: Beachclub FUEL – Bloemendaal aan Zee
Tijd: 15:00 – 00:00 uur
Line-up: Copyright (Defected), Shermanology, Franky Rizardo, Alex Cruz, Jasper Clash, Denniz; vocals by Mitch Crown; Percussion: Jethro Angkotta
Presale: Ticketscript / All Free Record Shops
Price: Regular: €14,00 | Ladytickets: €18,00 (op=op)
Ladytickets info: 2 ladies on 1 ticket! /only for Ladies
Min age: 18+
Facebook: www.facebook.com/tasteitevents
Website: www.taste-itmusic.nllayer1 area