Loading...
14 may 2012 - Indiestad
*
Date:
14-05-2012 (monday) 705 days ago
Location:
Diverse locaties
Street:
City:
Amsterdam NL
Visitors:
Price:
50,00 excl. fee
Share:
Line-up:
Emmett Tinley, Blaudzun, Amatorski


Extra info
*
Locaties: Paradiso, De Duif, Amstelkerk, Bitterzoet, OT 301, De Balie

Indiestad 14-23 mei
*

Over twee weken verandert Amsterdam tien dagen lang in Indiestad: het festival waarop veelbelovende bands uit binnen- en buitenland een podium krijgen in de hoofdstad. Met de laatste toevoegingen van New Look (19 mei, London Calling in Paradiso) en The Haxan Cloak (15 mei, Bitterzoet) is de line-up compleet. Het blokkenschema is nu online te bekijken op de website van Indiestad.

Met een flinke line-up verdeeld over tien dagen (14 t/m 23 mei) kun je niet vroeg genoeg beginnen met het maken van een goede Indiestad-route. De blokkenschema’s van zowel Indiestad als London Calling zijn vandaag gepubliceerd op www.indiestad.nl en bieden hulp bij deze lastige taak. Op het festival zelf zijn bovendien op alle locaties programmaboekjes te vinden waar het blokkenschema ook in staat.

Eastpak
Meer Indiestad nieuws: Paradiso en Eastpak hebben straatkunstenaar Leon Keer uitgenodigd om Indiestad te verrijken met indie-art: een enorme 3D-tekening naast Paradiso. Leon Keer is internationaal bekend als streetpainter. Eén van zijn bekendste werken is het 3D Lego Terracotteleger: http://youtu.be/TKgXov1ZXd4 . De 3D-tekening voor Indiestad maakt Leon Keer 12 t/m 14 mei, dus kom een kijkje nemen!

De Goudfazant zingt
Eerder werd al bekend gemaakt dat Bent Van Looy (Das Pop), Maurits Westerik (GEM) en Anne Soldaat op maandag 21 mei het Indiestad programma in Hotel de Goudfazant gaan verzorgen. Heuglijk nieuws over de inhoud van het programma: de drie singer-songwriters betreden namelijk gezamenlijk het podium. Samen spelen ze eigen stukken, hier en daar een cover, en helpen ze elkaar ook een handje. De Goudfazant Zingt is een samenwerking tussen Excelsior Recordings, Indiestad en Hotel de Goudfazant.

Gratis programma
Tijdens Indiestad is er ook de mogelijkheid om gratis naar bands te kijken. Hiervoor zijn vanuit Paradiso speciale en exclusieve sessies georganiseerd. Zo zal Concerto op donderdag 17 mei speciaal haar deuren openen om Indiestad acts te ontvangen. Tot nu toe zijn Bird On The Wire (13:30) en Roken Is Dodelijk (14:10) bevestigd. Houd www.indiestad.nl in de gaten voor meer bevestigingen en extra sessies door de stad.

Indiestad vindt plaats van maandag 14 tot en met woensdag 23 mei op verschillende locaties in Amsterdam. Kijk voor het volledige programma op www.indiestad.nl . Ook London Calling maakt deel uit voor het programma. Kijk hier voor al het nieuws rond dit tweedaagse festival: www.londoncalling.nlRating 14 may 2012 - Indiestad
*
(0 ratings)
*
layer1 area