Loading...
2 juni 2012 - Highlands Festival
*
Datum:
02-06-2012 (zaterdag ochtend) 684 dagen geleden
Tijd:
11:00 - 24:00
Straat:
Stadspark Schothorst
Bezoekers:
Prijs:
37,50 excl. fee
Max.bezoekers:
4.000
Muziekstijl:
Rock & Blues
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Uriah Heep
Mothers Finest
Wishbone Ash
Julian Sas
Zakiya Hooker
Aynsley Lister
Danny Bryant
Ian Siegal
Oli Brown
Jon Amor Group
J.W. Jones
Ian Parker
Veldman Brothers
Lefthand Freddy
Bluesmotel
Flavium

Highlands Festival presenteert aansprekend programma
*

Het Highlands Festival presenteert op 1 en 2 juni 18 topartiesten van zowel internationaal als nationaal formaat. Met onder andere Uriah Heep, Mothers Finest, Wishbone Ash, Zakiya Hooker en Julian Sas. Naast deze bekende namen, staan op het podium ook minder bekende artiesten. Deze variatie maakt het programma in zijn geheel tot een festival zoals het Highlands Festival hoort te zijn: een muzikaal feest met veel verrassing! De artiesten brengen blues, rock, soul, en soms een tikkeltje jazz. Zinnenprikkelend voor een ieder die van muziek houdt en nieuwsgierig is naar nieuwe namen.

Op vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni wordt voor de vierde keer het Highlandsfestival gehouden in Stadspark Schothorst in Amersfoort. Met optredens van wereldberoemde bands als Uriah Heep, Mothers Finest en Wishbone Ash staat het festival garant voor een aansprekende line-up. Daarnaast kiest Highlands ook voor gevestigde namen uit de blues-scene met onder andere Julian Sas, Zakiya Hooker (dochter van legendarische Jonn Lee Hooker), Jon Amor, J.W. Jones, Ian Parker en Aynsley Lister. En natuurlijk veel muziek van Hollandse bodem zoals Flavium, Veldman Brothers, BluesMotel en Lefthand Freddy. Het Highlandsfestival zoekt altijd naar een combinatie van bekende en onbekendere namen, en is duidelijk geen 13 in een dozijn! Maar het Highlands Festival is meer dan muziek alleen. Op het festivalterrein staan restaurants met verschillende ‘keukens’. Van Aziatisch tot Italiaans, voor iedere bezoeker is er wel wat wils. Ook zijn er volop terrassen waarop men even kan uitrusten, lekker kan bijpraten of kan genieten van bijvoorbeeld het straattheater. Tijdens het festival genieten bezoekers ook van de totale ambiance.

Meer informatie over het Highlands Festival vindt u op www.highlandsfestival.nl .

Kaarten zijn verkrijgbaar via Eventim (www.eventim.nl en aan de ingang van het festival. Naast losse kaarten voor vrijdag 1 en zaterdag 2 juni 2012 zijn er ook passe-partouts beschikbaar voor het hele festival. Toegangsprijzen voor dagkaarten zijn vrijdag 1 juni € 30,00, zaterdag 2 juni € 45,00 en een passe-partout voor 1 én 2 juni € 60,00. Tot 1 april 2012 geldt daarnaast een interessante korting!Waardering 2 jun 2012 - Highlands Festival
*
(0 waarderingen)
*
*
layer1 area