Loading...
28 april 2012 - House in Motion - Part III
*
Date:
28-04-2012 (saturday) 718 days ago
Time:
22:30 - 05:30
Location:
 (4,3 / 5)
Street:
Beesdseweg 1a
Visitors:
158
Price:
25,00 excl. fee Door: 35,00
Hotels:
Bookings.com
Min. age:
18
Facebook:
2 likes (shares:2, comments:7)
Share:
Line-up:
Marien Baker, Vato Gonzalez & Mc Tjen, Michael Mendoza, Jean, Biggi, Dastro, Franco Baresi, Eugenio Ricci

House in Motion haalt unieke Ibiza house dj aan boord!
*
flyer House in Motion - Part III

House in Motion staat weer voor de deur en de derde editie haalt flink uit met een knaller die nog nooit eerder op Nederlandse bodem is geweest maar wel de rest van de wereld al heeft veroverd met haar sound.

We hebben het over Marien Baker, de superster dj van Ibiza die met haar stijl al een groot deel van de wereld heeft laten genieten. In Nederland is zij nog zo onbekend dat Partyflock (toch nog de grootste artist-database in Nederland) zelfs nog een profiel voor haar moest aanmaken en snel contact heeft gelegd met haar agency.

Dat in combinatie met de Dirty-house grondlegger Vato Gonzalez samen met Mc Tjen en nog meer heerlijke house dj's gaan van deze House in Motion opnieuw een geweldig feest maken!

House in Motion blijkt van het begin af aan al een schot in de roos te zijn voor Crystal Venue. De opkomst van het eerste feest was al ongekend en de tweede aflevering groeide nog harder door met als hoofd-act Shermanology live. House in Motion is here to stay en dat is ook wat jullie willen!
Deze derde editie haalt house in Motion dus een heel bijzondere dj in huis. Niet alleen is ze beeldschoon en een genot om naar te kijken, ze weet ook nog eens haar publiek heel goed te bespelen en je te trakteren op een geweldige house-experience! Beleef house zoals het in ibiza gedraaid wordt: Marien Baker is in the House!

Maak kennis met Marien Baker:
Het is haast niet te geloven dat deze topster nog nooit eerder in Nederland heeft gedraaid. Ze was nog zo nieuw dat de toonaangevende artist-database van Partyflock haar er nog niet eens in had staan.
Een omissie die nu rechtgezet is. Marien Baker draait al vanaf haar 14e en heeft inmiddels zo ongeveer de hele wereld afgereisd met haar sound. Frankrijk, Oekraïne, Portugal, Indonesië, Italië, Engeland, Amerika, Brazilië en Turkije zijn maar een kleine greep uit haar tourdates. Hoewel ze wel samenwerkt met Nederlandse artiesten is ze nog nooit in ons kikkerlandje geweest. Daar gaat Crystal Venue verandering in brengen!

Vakantieveiling vrijwel uitverkocht
Dat House in Motion haar populariteit voor een deel te danken heeft aan Vakantieveilingen.nl mag best gezegd worden. Op dit moment lopen de laatste kaarten via de veilingsite en als die uitverkocht zijn en kun je alleen nog reguliere voorverkoop kaarten en VIP-kaarten kopen via Paylogic en via de site van Crystal Venue zelf.
Voor een gewoon kaartje ben je voor 25,- euro in de voorverkoop (35,- aan de deur) klaar voor een geweldige House in Motion en tel je daar iets bij dan heb je voor 35,- euro een VIP-ticket in handen (45,- en kun je alles vanaf de eerste rang meemaken.
Wil je extra luxe, een eigen tafel voor 4, 6 of 10 personen met drank en alles erop en eraan? Surf dan naar de VIP reservations pagina van Crystal Venue.

Complete line-up:
Area 1:
Marien Baker
Vato Gonzalez & Mc Tjen
Michael Mendoza
Jean
Biggi
Dastro
Mc UB

Area 2:
Franco Baresi
Eugenio Ricci

Presale
alle Primera winkels
via Paylogic.nl
via de Crystal Venue website

Je ziet en leest het: House in Motion gaat ook deze keer weer een geweldig feest worden heeft zelfs een international superstar dj aan boord! Alle reden om zaterdag 28 april gewoon lekker naar Culemborg te komen. Surf snel naar de voorverkoop-adressen... enfin, dat hoeven we jullie niet te vertellen, die weet je wel te vinden. Marien Baker, Vato Gonzalez en alle anderen staan klaar voor jullie!Rating 28 apr 2012 - House in Motion - Part III
*
(0 ratings)
*
layer1 area