Loading...
4 februari 2012 - Brainwash
*
Datum:
04-02-2012 (zaterdag) 805 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,0 / 5)
Straat:
Rembrandtplein 11
Bezoekers:
1
Organisatie:
Escape Productions
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
16,00 excl. fee
Max.bezoekers:
1.300
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
21
Deel:
Line-up:
Belocca, Raymundo, Saxy mr S on sax, Mc: Choral. Eclectic @ deLux: Danney Canova


Escape in februari: Let the music control your mind!
*
flyer Brainwash

Ook in februari knalt de beste club van Nederland verder het nieuwe jaar in! De nieuwe zaterdag clubavond Brainwash krijgt steeds meer aanhangers en dat is niet zo gek.

Want waar anders in Amsterdam vind je wekelijks zoveel energiek entertainment, verpletterende visuals en spectaculaire LED shows!

25 jaar Escape: Barry White
De maandelijkse anekdote over het 25 jarig bestaan van Escape wat ook in 2012 het hele jaar gevierd wordt gaat deze keer over de niemand minder dan Barry White. Ton Poppes: “In het jaar 1970 liet hij voor het eerst van zich horen via Love Unlimited met de hit ‘Walking in the rain with the one I love’.
Vele jaren (en hits) later stond Barry White op het podium van Escape, hij was daar op uitnodiging van SKY Channel voor opnamen van de Coca Cola Euroscharts.

Tijdens de periode dat ik zelf DJ was is zijn muziek veel te vinden geweest op de draaitafels. Het was dan ook vreemd om Barry White anoniem op het Rembrandtplein in Amsterdam te zien lopen. Op mijn vraag of dat in Amerika ook zo makkelijk ging antwoorden hij ‘Was dat maar waar.’ Barry White genoot zichtbaar van zijn bezoek aan Escape.”

DJ Raymundo
Brainwash en Escape head honcho Raymundo heeft om 2012 goed in te luiden een lekkere mix online gezet. Bijna 1,5 uur kan je genieten van de nieuwste house tracks, de beste van 2011 én veel eigen producties en edits.
Check de mix hier:

Zijn eigen classic Framebusted is hier gratis te downloaden:

Check http://www.facebook.com/djraymundo om op de hoogte te blijven!

Brainwash: let the music control your mind!
Sinds december loopt de nieuwe zaterdagavond Brainwash en deze werd met veel succes gelanceerd. Het is een avond die nog meer om het publiek draait en waar de dansvloer centraal staat. Dit onder de bezielende leiding van resident Raymundo, die ook voor februari interessante artiesten heeft uitgenodigd, waaronder Sam Divine van Defected.

Zaterdag 4 februari wordt Belocca uit Hongarije ingevlogen voor een dikke set vol vette grooves! Check bijvoorbeeld zijn track Bla Bla:


Raymundo en Saxy Mr S vullen hem met MC Choral aan en Danney Canova host de deLux zaal met eclectic shizzle. De week erop gaan Raymundo en Frederik Abas traditiegetrouw muzikaal met elkaar de strijd aan achter de decks. Samen met Costar op de sax en de vocalen van Miss Bunty wordt het een zinderende set!
Escape deLux wordt door Wurtz gerund deze avond.

Op zaterdag 18 februari is hét house duo van dit moment van de partij: Gabriel & Castellon gooien hoge ogen met hun platen en worden ook in het buitenland steeds populairder. Raymundo, Saxy Mr S, Miss Bunty en Kazzikasz en Danney Canova maken het plaatje compleet.
De maand wordt op zaterdag 25 februari afgesloten met de Engelse Sam Divine van Defected. Dit wordt een avond vol Ibiza house en zwoele temperaturen! Raymundo, Kazzikasz op percussive en MC Choral op de microfoon zijn er ook bij en Danney host deLux.

Reveal het weekend op donderdag in Escape Venue
Reveal is met recht de populairste studentenavond van Amsterdam! Met het leukste publiek, de populairste artiesten en moddervette housebeats van o.a. Marc Benjamin die elke week het vaste gezicht van Reveal is!
Reveal is zoals bekend gratis toegankelijk voor alle studenten die in Nederland op school zitten. Op vertoon van je studentenpas betaal je dus €0,00! Ben je geen student dan betaal je slechts €10,- om binnen te komen.
De bierprijs is op Reveal standaard ook maar 2 euro! Check www.reveal-online.com voor alle info.

De entree bedraagt 16,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Entree is op zaterdag vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl , www.facebook.com/escapeamsterdam en http://twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Framebusters en de andere events op de donderdagen, vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe.

Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

VIP arrangementen:
• VIP Main Stage (podium);
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.
• VIP Top Floor (Escape deLux – second sound area eclectic).
Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Brainwash agenda februari 2012

Zaterdag 4 februari:
Belocca, Raymundo, Saxy mr S on sax, Mc: Choral. Eclectic @ deLux: Danney Canova

Zaterdag 11 februari:
Raymundo, Frederik Abas, Miss Bunty, Costar on Sax. Eclectic @ deLux: Wurtz

Zaterdag 18 februari:
Gabriel & Castellon, Raymundo, Saxy Mr S, Kazzikasz on percussion, Miss Bunty. Eclectic @ deLux: Danney Canova

Zaterdag 25 februari:
Sam Devine, Raymundo, Kassikasz on percussion, MC Choral. Eclectic @ deLux: Danney CanovaOverige data Brainwash
*
19-04-2014Win
26-04-2014Win
Waardering 4 feb 2012 - Brainwash
*
(0 waarderingen)
*
Twitter escapeamsterdam
*meer

layer1 area