Loading...
24 february 2012 - Superstars - 6 Years
*
Date:
24-02-2012 (friday) 785 days ago
Time:
23:00 - 05:00
Location:
 (4,0 / 5)
Street:
Rembrandtplein 11
Visitors:
8 78
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
10,00 excl. fee Door: 16,00
Max.visitors:
1.300
Facebook:
1 likes (shares:4, comments:0)
Share:

Superstars - 6 Years
*
flyer Superstars - 6 Years

Fabulous house music. Full entertainment experience. Women center of attention. Youthful. Quality. Successful. Distinguish approach. Sense of style.

Superstars from the house music scene. Fun. Attitude. Dancers. Hairstylists. SUPERSTARS, for over 6 years responsible for a night you will remember.

You’re a superstar, and this world belongs to you
Houd je ervan om in de watten gelegd te worden, jezelf te verwennen en je te gedragen als een superstar? Zorg dan dat je hierbij bent en dat je de volgende dag niet vroeg op moet. Want SUPERSTARS staat al 6 jaar garant voor onvergetelijke avonden met ongekende kwaliteit en allure.

Ook dit keer zal Superstars iedereen verbazen met de steeds vernieuwende aanpak en spraakmakende entertainment. Escape Venue zal zich transformeren voor een avond met de beste house muziek, danseressen van Diffrent Agency en de hairstylisten van Le Beau Village Hairstudio uit Amstelveen, welke de avond aanwezig zijn om jou te voorzien van een superstar extraordinair night Ladies and gentlemen, we are proud to announce the Superstar dj’s:

SHERMANOLOGY. Soul Cartel. Mo Mc. Rico Passies. Juvanice. T’amore. B-on Drums.

You’re a superstar, don’t forget just who you are
Voor zekerheid tickets te koop: ‘two on one ticket’ voor €15,-! Aan de deur kosten tickets €16,-. Verkooppunten: Free record shop. Primera. lovebeats.nl. welovehousemusic.nl. escape.nl.

Only superstars know how to party!
Voor de volledige SUPERSTARS treatment en experience zijn er VIP tafels beschikbaar. Voel, gedraag en kleed je als een superstar, voor de maximale ervaring met je vrienden als echte superstars! VIP tafels voor 4 personen inclusief een fles sterk voor €300,-. Voor reserveringen of meer informatie: vip@lovebeats.nl of +31(0)624691830.Rating 24 feb 2012 - Superstars - 6 Years
*
(1 rating)
*
Twitter escapeamsterdam
*More

layer1 area