Loading...
21 april 2012 - Wasteland
*
Date:
21-04-2012 (saturday) 1126 days ago
Time:
22:00 - 06:00
Location:
 (4,5 / 5)
Street:
Hemkade 48
Visitors:
7 0
Organiser:
Vault
Price:
49,50 excl. fee Door: 55,00
Max.visitors:
4.000
Dresscode:
Strict Dresscode
Hotels:
Bookings.com
Share:
Line-up:
Benny Rodrigues, Lucien Foort, Baggi Begovic, Monsieur Plastique, The Man With no Shadow, Max Morel, Lupe, Why tell me why, Tettero, Emiel RocheKunst, sex en sensatie, Wasteland in volle glorie tijdens ‘ARTPORN’ editie
*
flyer Wasteland

Published: 18 April 2012

Een nacht vol kunst, sex en sensatie. Dat is de belofte die Wasteland met volle overtuiging durft te maken over de volgende editie van ‘The Wildest Party on Earth’.

Wasteland staat bekend om het mixen van kunst met het extreme, hierbij zoekend naar de scheidslijn die deze begrippen van elkaar scheiden. Reden te meer om dit het thema door te voeren naar de volgende editie van Wasteland: ‘ARTPORN’.

‘The Wall of Nipples’, ‘Swaffelbar’ en het ‘living painting’ geven een kleine indicatie van wat de bezoeker staat te wachten op 21 april 2012.

Wasteland fetish afficionados kunnen op 21 april rekenen op een uniek aanbod van spectaculair ‘on the edge’ top entertainment, iets waar Wasteland de afgelopen 18 jaar nummer 1 in bleek te zijn. Wasteland heeft de eer om deze editie samen te mogen werken met mode ban Cecilio Castrillo Martinez. Cecilio is mede verantwoordelijk voor de aankleding van de dansers in het inmiddels vermaarde optreden van Madonna tijdens de Superbowl 2012. Cecilio zal tijdens Wasteland het ‘mainstage’ optreden van Juan Wells aankleden. Dit belooft niets minder dan spectaculair te worden.

Hiernaast maakt internationaal gerenommeerd trapeze artieste en lid van het befaamde Cirque du Soleil , Yusura Bush Watcher haar opwachting tijdens Wasteland. Deze uiterst getalenteerde Japanse neemt je mee in haar wereld van fetish en fantasy vanaf duizelingwekkende hoogtes.
Marnie Scarlet daarentegen is lastig in te delen in een categorie. Het creëren van voorstellingen waarin het spelen met piercings en striptease de boventoon voeren zijn bij haar de orde van de dag. Hiernaast is deze rasperformer ook nog kostuumontwerper, wat bijdraagt aan altijd spraakmakende optredens, zowel op burleske als fetisj gebied. Op Wasteland haalt zij al haar fetisjisme omhoog om een optreden weg te geven waar men nog lang over zal na praten.

Wasteland staat tevens bekend om een dj line-up die zorgt voor de kenmerkende partysfeer. Deze editie zullen er maar liefst vijf verschillende muziekstijlen in drie verschillende zalen te beluisteren zijn. Hiernaast maakt niemand minder dan ‘De Man Zonder Schaduw’ zijn debuut op Wasteland. Nederlands meest gewilde ‘technojock’ spreekt een nieuwe generatie clubbers aan en neemt Wasteland mee in zijn typerende en meeslepende muziekstijl.
Hiernaast heeft de organisatie uiteraard een line-up die niets aan de verbeelding overlaat. Bekende namen als Lucien Foort, Baggie Begovic, Tetteroo, Max Morel, Monsieur Plastique en, een oude bekende, Benny Rodrigues zullen zorgen voor avond om niet snel te vergeten.

De strenge dresscode vormt een belangrijke basis voor de unieke sfeer op Wasteland. De meedogenloze doorbitches , de bewakers van de dress code die voor het eerst opdoken tijdens de eerste Wasteland Party's, waarderen creativiteit en ‘een beetje extra’. Dress code regels zijn te vinden op www.wasteland.nl .
Ter plaatste bestaat de mogelijkheid om de dress code aan te vullen bij de stand van fetishlabel Rubber Dutch.
Zoals altijd zal de organisatie wederom alles in het werk stellen om deze avond zo soepel mogelijk te laten verlopen. Er is een professionele EHBO aanwezig, goede parkeergelegenheid en een shuttle service vanaf Amsterdam. Zie de website www.wasteland.nl voor tijden en opstapplaats.

Vrijdag 20 April –Go Gallery
Voorafgaand aan de ‘ARTPORN’ editie op de 21ste van april, organiseert Wasteland in samenwerking met Go Gallery en Gallery Provocatrice op 20 April een expositie in de Go Gallery aan de Prinsengracht 64 in Amsterdam.

Tijdens de expositie presenteren de Nederlandse kunstenaressen Claudia Hek en Handiedan hun werk. Handiedan is de artiesten naam voor Hanneke Treffers. Handiedan’s werk kenmerkt zich door het gebruik van beelden van pin-ups. Op het eerste gezicht geven de beelden een nostalgische gevoel, gevoed door hun sierlijke details en schijnbaar eenvoudige composities. De oplettende aanschouwer daarentegen ontdekt snel de brutaliteit in de beelden. Handiedan presenteert een nieuwe geschiedenis door herbestemming van het oude.

Dikke lijnen en mooie vrouwen, dat is wat het werk van autodidactisch kunstenaar Claudia Hek kenmerkt. Claudia’s werk weerspiegelt haar visie op schoonheid. Zij is voornamelijk geïnspireerd door ‘pop-art’, oudere tatoeages en pin-ups uit de jaren 40 en 50, wat duidelijk in haar werk naar voren komt. Met behulp van heldere kleuren en de beelden vrouwen in mannen beroepen, laat Claudia zien dat moderne passie en vervolgen tijden wel degelijk met elkaar samen gaan.

U bent van harte welkom tijdens de expositie op 20 april. Meer informatie over de expositie is te vinden op http://www.gogallery.nl


This news is also distributed through our newsletter. Update settings to subscribe


Other dates Wasteland
*
26-09-2015Win
28-11-2015
Rating 21 apr 2012 - Wasteland
*
(2 ratings)
*
Twitter wastelandparty
*More

layer1 area