Loading...
27 januari 2012 - Aux Raus XL
*
Datum:
27-01-2012 (vrijdag) 811 dagen geleden
Tijd:
20:00
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Weteringschans 6-8
Bezoekers:
Prijs:
12,50 excl. fee
Max.bezoekers:
1.300
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Aux Raus, T. Raumschmiere (solo, live act), Joost van Bellen, Adolf Butler, Dick El Demasiado, Vrouwen Zijn Okee

Het allerlaatste optreden van Aux Raus
*
flyer Aux Raus XL

Het afscheidsconcert van Doe Maar in 1984 is hoogstwaarschijnlijk het meest memorabele laatste optreden uit de Nederlandse popgeschiedenis, maar op vrijdag 27 januari gaat Aux Raus in Paradiso daar verandering in proberen te brengen.

Tijdens het avond- en nachtvullende programma rondom het allerlaatste concert van de Amsterdamse gabberpunkers zullen vele bevriende artiesten naast en met Aux Raus zorgen voor een legendarisch laatste hoofdstuk aan een reeds scabreuze geschiedenis.

Bier, blote billen met een microfoon ertussen en nieuwe vormen van pogo en pit: De optredens van Aux Raus zijn altijd een heuse happening maar na meer dan vijhonderd optredens in acht jaar is de koek bijna op.
Op het moment trekt het gabberpunkduo nog één keer door het land en op vrijdag 27 januari treden ze voor de allerlaatste keer op.

De reden voor dit einde kan niet beter verwoord worden dan door het duo zelf: Toen we elkaar na onze studie weer ontmoetten op een feestje en in een dronken bui besloten eens te proberen wat muziek samen te maken, hadden we niet in kunnen denken dat we 8 jaar, 3 albums en meer dan 500 optredens in 18 verschillende landen later pas weer zouden besluiten dat het wel mooi geweest zou zijn.
We hebben heel veel vrienden gemaakt, veel lol gehad en heel veel mensen een toffe avond bezorgd en nu is het tijd voor verandering en nieuwe projecten. We wilden met Aux Raus een band beginnen die met humor, veel ideeën en veel energie zelfs van een begrafenis een feestje kan maken en we hebben er erg van genoten.

Dit najaar spelen we onze allerlaatste tour door Nederland en we hopen dat iedereen die ons nog eens wilt zien mee komt feesten. We kijken met een brede lach terug op een fantastische periode en willen iedereen die ons gesteund heeft, bier heeft gegooid of zijn enkels verzwikt heeft in een pit ergens in een bierschuur in de provincie hartelijk bedanken.

Hou het hard!

Bastiaan Bosma en Luuk Bouwman,
Aux Raus

Aux Raus zal het de laatste avond en nacht niet alleen doen. Ze zullen worden gesteund door een bonte verzameling bevriende artiesten zoals: T. Raumschmiere, Joost van Bellen, de artnoisepunkers Adolf Butler, de Latijns-Amerikaanse cultheld Dick El Demasiado en de nieuwe damespunkband Vrouwen Zijn Okee met teksten als: “Ik hoor thuis achter het fornuis” en “Heb je haar op je kut ja/nee”.

Aux Raus XL – Avond – Afscheidsoptreden met live: Aux Raus, T. Raumschmiere (solo, live act), Joost van Bellen, Adolf Butler, Dick El Demasiado, Vrouwen Zijn Okee
Datum: vrijdag 27 januari
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur
Entree: 12,50 excl. lidmaatschap / Vvk vanaf za 3 dec

Aux Raus XL – Nacht – met live: T. Raumschmiere (solo, live act) & Joost van Bellen
Zaal open 23:30 – 05:00
Entree: 15,- incl. daglidmaatschap / Vvk vanaf za 3 decNieuws / Verslagen
*
Waardering 27 jan 2012 - Aux Raus XL
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area