Loading...
10 december 2011 - Rauw
*
Datum:
10-12-2011 (zaterdag) 859 dagen geleden
Tijd:
23:00
Straat:
Oudegracht 245
Bezoekers:
Organisatie:
Meubelstukken
Prijs:
15,00 excl. fee
Max.bezoekers:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
18
Deel:


Rauw
*
flyer Rauw

De legendarische DJ en producer Green Velvet komt voor twee optredens naar Rauw en zal op beide locaties extra lange sets draaien.
Door familie omstandigheden konden zijn optredens in oktober niet door gaan, maar wat in het vat zit verzuurt niet! Dat geldt dubbel en dwars voor Green Velvet, die het uitgaans publiek nog altijd weet te verassen.

Hij draaide deze zomer op de Rauw stage tijdens Extrema Outdoor een van de beste sets die we dit jaar hoorden, en ook zijn set tijdens het Rauweekender van anderhalf jaar geleden ligt nog vers in het geheugen: het was alsof er een helikopter landde op de dansvloer van Tivoli.
Het belooft een legendarisch Rauw december weekend te gaan worden!

Green Velvet werd in 1967 geboren in Chicago als Curtis Jones, en werd door zijn unieke producties en weergaloze dj sets al snel bekend onder twee alter ego’s bekend: Cajmere voor de meer soulvolle en funky kant, Green Velvet voor het échte werk, dat zowel in de techno en house hoek als het electro kamp geliefd is.

Green Velvet maakte al muziek toen veel van het Rauw publiek waarschijnlijk nog niet geboren was. ‘La La Land’ is een klassieker van de bovenste plank en ‘It’s Time For The Perculator’ was een van de grootste hits midden jaren 90.

Dat échte goeie muziek tijdloos is bewijst Green Velvet keer op keer, zowel La La Land als de Perculator en vele andere nummers van zijn hand worden nog volop gedraaid en blijken nog steeds actueel.
Elk jaar komen er nieuwe remixen uit van Green Velvet klassiekers door steeds weer nieuwe artiesten, en tegelijk blijft hij ook zelf steevast de ene na de andere moddervette productie afleveren. Groot respect dus voor de man met de eeuwige ronde zonnebril en het groene haar.

Hij draait op beide avonden een extra lange set en dat is heel bijzonder. Uiteraard zal RAUW boegbeeld Joost van Bellen ook van de partij zijn. De hele avond wordt het dus genieten van steengoede house, electro en techno van vroeger, én van nu. De visuals worden zoals altijd gedaan door JPech. Dat mag je eigenlijk niet missen.Overige data Rauw
*
Waardering 10 dec 2011 - Rauw
*
(0 waarderingen)
*
Twitter RauwRauwRauw
*meer

layer1 area