Loading...
9 december 2011 - United Groove ft. Kink
*
Datum:
09-12-2011 (vrijdag) 859 dagen geleden
Tijd:
23:30 - 04:00
Locatie:
 (4,3 / 5)
Straat:
Breestraat 66
Bezoekers:
82
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00 excl. fee
Muziekstijl:
Techno, House
Website:
www.lvc.nl
Deel:
Line-up:
KiNK (live), Mudde & Faber, Stereobrow


United Groove ft. Kink
*

Na twee zomerse edities met Tom Trago en Julio Bashmore is het op vrijdag 9 december opnieuw tijd voor een stevige partij house en techno met deze keer in de hoofdrol de Bulgaarse producer KiNK.
Vanuit Oost-Europa komt deze getalenteerde artiest naar het LVC om met een hele speciale liveset het jaar goed af te sluiten.

Strahil Velchev oftewel KiNK experimenteert al sinds zijn twintigste met muziek maar sinds 2005 is zijn carrière in een stroomversnelling geraakt. Sindsdien heeft de Bulgaar platen uitgebracht op labels als Ovum, Poker Flat, Systematic, Mule Musiq, Get Physical en liebe*detail. Ook maakte hij een boel tracks met Neville Watson die de afgelopen jaren zijn uitgekomen op het Amsterdamse Rush Hour, met als meest recent ‘A Saturday In November’ met Kim Ann Foxman, zangeres van Hercules and Love Affair.

KiNK is een echt wunderkind en zijn werk variërt van lekkere deephouse (‘Bitter Sweet’) en klassieke house (‘Existince’) tot harde acid-bommen (zijn remix voor Gingy & Bordello) die de dansvloer compleet op z’n kop zetten. Tijdens United Groove komt hij met een speciale liveset die hem sinds twee jaar over de hele wereld laat reizen. Met meerdere controllers, toetsenborden en een laptop tovert KiNK je koude decembernacht om in een warme sensatie die je na afloop in je dromen nog laat nagenieten.

De twee keyspelers van het Amsterdamse collectief Boston Strip, Mudde & Faber, draaien tijdens deze editie de donkere zaal van het LVC warm met een speciale houseset. Boston Strip is sinds eind 2010 verantwoordelijk voor de betere feestjes in Amsterdam. Met meerdere edities in Club Up, Studio K en Chicago Social Club zwaaien zij met de scepter in onze hoofdstad en weten ze iedere keer weer de club op geheel eigen wijze af te breken. Deze boys haalden als eerste namen zoals Julio Bashmore en Mosca naar Nederland, hét bewijs dat ze weten waarmee ze bezig zijn.

De heren van Stereobrow hosten zoals iedere keer United Groove en openen deze keer niet alleen de avond, maar sluiten hem ook af. Verwacht van hen alleen het beste van de nieuwste house- en technoplaten, afgewisseld met een boel oude, herkenbare sounds die je vol nostalgie laten terug denken aan ‘the good old times’.

Kaarten voor dit feest kosten slechts €10 en zijn online te koop via www.lvc.nl .
Koop je ze liever in de winkel? Dat kan! Bij Plato en Velvet Leiden kun je ook gewoon 'fysieke' tickets halen.
De deuren gaan om 23.30u open en rond een uur of 4 dicht. Zorg dat je voor 2u binnen bent want daarna kom je er (helaas) niet meer in! Meer informatie over het event vind je op Facebook (https://­www.­facebook.­com/­event.­php?eid=%C2%AD291100874253486).Nieuws / Verslagen
*
Waardering 9 dec 2011 - United Groove ft. Kink
*
(0 waarderingen)
*
*
Twitter lvcleiden
*


meer

layer1 area