Loading...
1 januari 2012 - 2012 New Years Wish
*
Datum:
01-01-2012 (zondag) 838 dagen geleden
Tijd:
16:00 - 05:00
Straat:
Gietijzerstraat 3-5
Bezoekers:
13 210
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
24,75 excl. fee Deur: 35,00
Max.bezoekers:
2.000
Dresscode:
rood, wit, blauw en/of zwart (no jeans) Glitter & Glamour!
Muziekstijl:
House | Clubtrance | Funky House | Progressive
Hotels:
Bookings.com
Facebook:
9 likes (shares:11, comments:2)
Deel:

Stageplan New Years Wish 1 januari @ Central Studios
*
flyer 2012 New Years Wish

Are you ready for something new? The 2012 NEW YEARS WISH is coming....

Nog een paar weekjes en dan barst het meest gesproken superfeest los in Central Studios. Heb jij 1 januari al in je agenda genoteerd?

Want dit feest mag je natuurlijk niet missen. Het grootste en meest sexy nieuwjaars feest met: Lucien Foort, Baggi Begovic, Victor Coral en vele anderen. Met meer dan 15 dj’s, bijzondere acts, spectaculair decor en nog veel meer in een geweldig mooie locatie midden in het land: Central Studios.

Een heel speciaal feest op 1 januari voor alle mensen die op 31 december gezellig thuis Oud en Nieuw willen vieren en natuurlijk voor iedereen die op 31 december moeten werken. Of voor de mensen die 31 december ‘het beste feest van het jaar’ ook zo’n cliché vinden waar meestal weinig van terecht komt.
Een leuk nieuw feest in het perfect gelegen Central Studios vlakbij de snelweg bij Utrecht, met genoeg gratis parkeergelegenheid voor iedereen. Gewoon een lekker sexy feest op 1 januari als je de drukte zat bent.

Kom gezellig een nieuwjaars borrel doen in een niet overvolle club waar iedereen lekker de ruimte heeft en waar geen lange wachtrijen zijn. Of kom wat later en maak er een knallend feest van, we gaan door tot 05:00 uur!
Er zullen verscheidene stages gebouwd worden en zoals jullie niet anders kennen van Nachtboetiek en LittleSins kunnen jullie genieten van een geweldig ledspektakel. En dit alles voor maar 24,75 euro! Van 16:00 tot 05:00 uur s’ nachts: It’s your 2012 New Years Wish!

Central Studios in Utrecht
Central Studios is een stijlvolle, moderne locatie met 2 volwaardig grote area’s en een mooi verhoogde VIP-deck. Vele populaire feesten worden er gegeven zoals Winterkriebels, Rockit, Super Sunday en anderen. Vele grote dj’s zijn niet onbekend met deze mooie club.

Stageplan 1 januari
De drie organisaties samen zullen 2012 dik gaan uitpakken met podia, ledschermen en speciale lichteffecten. Wie de feesten van Full Moon kent, weet wel hoe uitgebreid de organisaties uitpakken met de mooie led- en lichteffecten. Check hieronder het stageplan:

MC’s bekend!
Zowel dj Spider als mc Spyder komen (naast vele anderen) optreden 1 januari. MC Spyder is al sinds 1997 mc in Nederland en heeft al op vele grote feesten en festivals gestaan zoals: Dance Valley, Mysteryland, Loveland, Rockit. Samen met mc Stanford zal mc Spyder de 2 area’s gaan hosten en jullie een onvergetelijke avond bezorgen op 1 januari in Central Studios.

Line-up:

Baggi Begovic
Victor Coral
Luciën Foort
Michael Mendoza
Spider
Johan Gielen
Fajah Lourens
Ed Mission
Jurgen
Lesley Styles
Winston Post
Miss Melody
Mario Rijken van Olst
Energy
Frenckel
Peter Woodz
Roomer
Emiel Roche

Hosted by mc Stanford & mc Spyder

Tickets gaan hard, bestel ze nu hier!

VIP Vip wordt gehost door Patricia Paay. Er zal een superdeluxe mooi VIP-deck komen op 1 januari waar je van vers fruit, ijsjes, snoep en andere verassingen wordt voorzien. Wil jij een super VIP zijn tijdens 2012 New Years Wish? Dat kan!
Samen met 5 vrienden krijgen jullie dan een privé VIP-tafel met vip-hostess en een fles sterke drank naar keuze met genoeg frisdrank. Mail naar info@thewhitenight.nl voor meer info en reserveringen.

Dresscode
De dresscode voor 1 januari is blauw, wit, rood en /of zwart. No jeans. Dress party!

2012: New Years Wish
1 januari 2012
Central Studios – Utrecht
Tijden: 16:00 – 5:00 uur
VVK: 24,75 euro / VIP 40 euroWaardering 1 jan 2012 - 2012 New Years Wish
*
(0 waarderingen)
*
Twitter Littlesinsparty
*meer

layer1 area