Loading...
17 december 2011 - Dirty Dutch 2011 // BLACKOUT
*
Date:
17-12-2011 (saturday) 851 days ago
Time:
22:00 - 07:00
Location:
 (5,0 / 5)
Street:
Europalaan 22
Visitors:
40
Organiser:
ID&T
Price:
57,50 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Min. age:
18
Share:
Line-up:
AREA 01:
DIRTY DUTCH MUSIC
Chuckie
Laidback Luke
Sunnery James & Ryan Marciano
Knife Party
Rev Run & DJ Ruckus (Dj Set)
Gregori Klosman
Betatraxx
GLOWINTHEDARK
Silvio Ecomo
Mitchell Niemeyer
MC Gee

AREA 02:
AMAZONE PROJECT
Riva Starr
Mastiksoul
Gregor Salto Live!
Genairo Nvilla
Tom Ruijg
Pete Bandit & Jason Shae
Michael Mendoza
Firebeatz
MC Roga

AREA 03:
YOURS TRULY
The Flexican & Sef
Hydroboyz
Sjaak
Reverse & Adje (Sloddervosgang)
Vic Crezeé
FS Green ft. MC Fit
SP
Start Die-Hard kaartverkoop Amazone Project
*
flyer Dirty Dutch 2011 // BLACKOUT

Het aftellen is begonnen, en de organisatie kan zich eindelijk klaar maken voor Dirty Dutch | Black Out.

Hieronder de last event info, waardoor je zeker weet dat je letterlijk en figuurlijk niet de weg kwijt raakt tijdens het donkerste dagen van 2011.

Deze informatie staat ook op de Dirty Dutch App powered by Vodafone, dus mocht je geen zin hebben om dit te lezen, download dan nu de app en check het daar!

Amazone Project
Voorstelbaar. En vergelijkbaar met een regelrechte winterdepressie: de onrust die veroorzaakt wordt zodra de laatste beat van Dirty Dutch komende zaterdag door de boxen gekaatst wordt.
Want natuurlijk kan ook jij niet 365 dagen wachten tot de volgende grootste editie van Dirty Dutch. Geen zorgen, tover die glimlach nu maar weer terug op je gezicht want op zaterdag 25 februari 2012 verrast de organisatie je met Amazone Project!

Het alom besproken en wereldwijd beschreven concept van Sunnery James & Ryan Marciano vindt ook ditmaal plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Natuurlijk compleet met artiesten van de hoogste rang, exclusieve sets en een show dat alle zintuigen op scherp stelt.

Ook voor Amazone Project vindt er de Die-Hard kaartverkoop plaats, welke op donderdag 22 december 2011 van start gaat. Zorg dat je er op tijd bij bent om de glimlach op je gezicht te houden!

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.amazone-project.com

Dirty Dutch tickets
Dirty Dutch is bijna uitverkocht, en let dus op voor zwarthandelaren en webwinkels als je alsnog een kaartje koopt. Veel van deze kaarten zijn nep en het zou zonde zijn als je van buiten de hekken het feest moet meemaken! Elke kaart heeft namelijk een unieke barcode die maar een keer te scannen is…

Vergeet vooral je ticket niet uit te printen! De organisatie scant namelijk niet vanaf telefoons.
Mocht je vragen hebben over je tickets, neem dan alsjeblieft alleen contact op met Paylogic: Mailen kan naar clientsupport@paylogic.nl of bellen met 0900 6606606 (45cpm).

Diehard tickets
Als je in het bezit bent van een Die Hard Ticket ga je naar binnen bij de hoofdentree van de RAI. Daar is een speciaal gedeelte van de ingang gereserveerd voor de Die Hard bezoekers.
Na het scannen van je ticket kom je langs een Die Hard balie waar je bij de hostesses je ticket inruilt voor een Die Hard polsbandje, ook krijg je daar een leuke goodiebag mee. Met het Die Hard polsbandje ontvang je bij de lockerbalie een gratis kluisje en heb je toegang tot de Die Hard area helemaal vooraan bij het podium van de mainstage.

Legitimatie
Vanaf 18 jaar en ouder mag je naar Dirty Dutch komen, en de organisatie is hier streng in! Als er om je legitimatie wordt gevraagd en je kunt deze niet laten zien, dan moet je helaas een jaar overslaan.

Drugsbeleid
Nee, ook bij Dirty Dutch mag er geen drugs gebruikt worden, en er geldt een ZERO TOLERANCE drugsbeleid; dat betekent dus dat er géén drugs mag worden meegenomen. Wordt er drugs bij je aangetroffen dan wordt je de toegang tot het evenement ontzegt en wordt je overgedragen aan de politie. En dat zou zonde zijn. Roken mag alleen in de daartoe aangewezen ruimtes.

Het weer
De organisatie heeft eindelijk een keer geen sneeuw tijdens Dirty Dutch, echter wordt er wel veel regen verwacht. Bereid je hier voor de heen- en terugreis goed op voor, en denk bijvoorbeeld aan een waterdichte jas. Je mag paraplu's mee naar binnen nemen, mits deze in je kluisje passen. Zo niet, dan worden ze bij de ingang afgenomen.
De organisatie heeft voldoende kluisjes om jassen en tassen in op te bergen voordat je het evenement betreed. Het kan ook best zo zijn dat je nog een eindje moet lopen vanaf de auto naar de entree, dus zorg ervoor dat je jas aanhoudt.

Route

Per auto:

Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/Amsterdam) is op de ringweg rond de hoofdstad (A10) de RAI aangegeven op de ANWB-borden, die de route aangeven naar de RAI parkeergarages. De RAIligt direct aan de ringweg (afslag S 109).

Voor routeplanner navigeer naar: Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam. Maximale doorrijhoogte van parkeergarages 1.90 meter

Parkeren:
P1, 2, 3 en p15. Volg de aanwijzingen van het personeel van de RAI.

Parkeerplaatsen voor invaliden:
Mensen die in het bezit zijn van een officiële invalidenkaart kunnen zich melden bij de loge van de Congresgarage. Deze is te bereiken door op de openbare weg de route ‘Parkeren Congres' te volgen.

Per trein:

NS-station Amsterdam RAI ligt op 300 meter van de RAI en heeft regelmatig verbinding met station Amsterdam-Duivendrecht, station Amsterdam-Amstel en station Schiphol, die zijn aangesloten op het NS intercitynet.

Kijk voor NS reistijden informatie op de posters die bij de uitgangen en de lockers hangen, zo voorkom je dat je onnodig lang moet wachten op het station.

Let op: Er zijn speciale pendelbussen beschikbaar voor transport naar Amsterdam Centraal Station zodat je treinen aangesloten op het nachtnet kunt nemen. Je kunt opstappen voor de RAI, vlak voor de uitgang. Plan je reis met de NS reisplanner. Voor actuele reisinformatie onderweg kijk je op www.mobiel.ns.nl .

Per tram/metro:

Tram 4, halte RAI Metro 51, halte RAI Kijk op 9292ov.nl hoe laat de laatste (en de eerste) metro's en trams rijden!

Camera's
Het is op Dirty Dutch toegestaan je (digitale-) camera’s mee te nemen. Graag zelfs! Hoe meer foto's hoe beter – deel je ze wel met ons via #DirtyDutch, onze Facebook pagina of maak ze via de Dirty Dutch app voor iPhone & Android. Professionele apparatuur voor foto's en video's is niet toegestaan.

De Dirty Dutch App, Powered by Vodafone
Download nu de app, voor iPhone & Android waar alle informatie je nodig hebt kunt vinden; line-up, informatie over de dj's, timetable, floorplan en nog veel meer! Daarnaast kun je ook foto's maken met de app en deze uploaden op je Facebook pagina, in een toffe Black Out skin!

Dirty Dutch | Black Out
All Black Everything
Zaterdag 17 december 2011
Rai | Amsterdam
22:00 – 07:00News / Reports
*
23-02-2013Photos Dirty Dutch Aftershock @ Heineken Music HallMonRo
19-10-2012Photos Dirty Dutch Exodus @ Ziggo DomeMonRo
17-12-2011Photos Dirty Dutch 2011 // BLACKOUT @ Raichee
17-12-2011Photos Dirty Dutch 2011 // BLACKOUT @ RaiGiliam
17-12-2011Photos Dirty Dutch 2011 // BLACKOUT - part 1MonRo
Rating 17 dec 2011 - Dirty Dutch 2011 // BLACKOUT
*
(7 ratings)
*
Twitter idandt
*

More

layer1 area