Loading...
20 oktober 2011 - Digital Disco ADE Special
*
Datum:
20-10-2011 (donderdag) 1310 dagen geleden
Tijd:
21:00 - 04:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Jonge Roelensteeg 21
Bezoekers:
0
Prijs:
10,00 excl. fee Deur: 12,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Moullinex, Lorenz Rhode, Ghosts of Venice, Quinten909 ft. F-Super, The Backstabbers

Snelle Jelle, The Voyagers, Weslo, Le Moustache, Rob Black, Lucash, De Kuddedieren, Beats & Butter

Digital Disco 20 Oktober, Supperclub ADE Special!
*

Gepubliceerd: 10 oktober 2011

Het is weer Oktober dus het weer tijd voor het langverwachte Amsterdam Dance Event. Elk jaar pakken we flink uit, verleden jaar onder andere ism FUTURE DISCO in een uitverkochte Bitterzoet .

Dit jaar kan natuurlijk niet achterblijven en we zetten de discovibe voort met “Digital Disco”. Dit voorjaar in de Bitterzoet hebben we al een paar heerlijke edities gehad met helden als Seymour Bits, San Proper, Job de Wit, Sjonnie Disco en Meester Moeilijk, Jeff Solo en Wannabeastar.

Tijdens ADE is het natuurlijk tijd voor internationale allure en lokale helden. Tijdens ADE beginnen we al om 21.00 met een labelshowcase van “Mother Music”. Dit gaat uiteraard gepaard met een gezellige borrel alwaar de verschillende artiesten van het agentschap de revue zullen passeren.
Zij worden hierin ondersteund door de talentpoule uit het agentschap genaamd ‘De Nachtbrakers’.
Het programma gaat door tot diep in de nacht en je kunt heerlijk borrelen en wiebelen op de tunes van: Snelle Jelle, The Voyagers, Weslo, Le Moustache, Rob Black, Lucash, De Kuddedieren, Beats & Butter

Boven is het speelterrein van onze internationale gasten en ultieme Disco helden:

Moullinex – Portugal/ Germany ; GOMMA, DiscoTexas
Lorenz Rhode (live) – Germany ; COMPOST, Exploited Recs
Ghosts of Venice – UK ; OMG! Records, Strictly Rhythm
Quinten909 ft. F-Super ; - NL ; Spinnin’ Records, EMI
The Backstabbers - NL ; HardPop Records

Het Portugese wonderkind Moullinex produceert heerlijke dikke discotracks zoals “To Young to Die” en meerdere EP's ,waarvan SUNFLARE, de laatste toevoeging is. Voor ons echt een act die hoog op het verlanglijstje stond en we zijn dus heel erg dankbaar dat ie er bij is deze avond!
www.moullinex.com

Vette live -act en volgende naam op het lijstje is Lorenz Rhode. De Duitser speelde een aantal maanden geleden nog de sterren van de hemel in een afgeladen Paradiso en staat bekend om zijn met funk doordrenkte beats.
Raakvlakken met Rick James, Chaka Khan en Stevie Wonder in een Daft Punk outfit zijn snel gevonden en het is dan ook bijna onmogelijk stil te blijven staan zodra hij met zijn gouden handen de toetsen beroerd. www.lorenzrhode.de

Als kers op de taart komt ook Ghosts Of Venice (aka Lee Dunn) uit de UK de line up versterken. Primaire doelstelling van de jonge Engelsman: “I make music to make girls dance” ...need we say more?
www.ghostsofvenice.co.uk

Van Nederlandse bodem komt Quinten909 met zijn MC F-Super, samen treden ze ook op als de live act Super909 met eerste single “DISCOBRIL” als getuige. Verder maakt Quinten909 al een tijd op internationaal niveau furore met zijn dikke Frans geinspireerde discotracks!
www.quinten909.com ; www.super909.com

Nieuwe act The Backstabbers bestaat uit Hitmeister D en Donagrandi en bewezen al primetime op VALTIFEST dat ze een tent helemaal binnenstebuiten kunnen trekken.. Ze hebben hun eerste wapenfeit met de dikke bootleg “HEARTBREAKER” in handen. Verwacht nog veel van deze heren!

Om een lang verhaal kort te maken:
Digital Disco (dus alleen maar vette nu-disco en aanverwante electronica!)
Donderdag 20 Oktober 2011
21.00 tot 04.00
Supperclub, Jonge Roelensteeg, Amsterdam

Kaartverkoop via www.nachtzusters.com

VVK € 10,- , deurprijs € 12,- Gratis entree voor ADE delegates

LINE UP: MOULLINEX, LORENZ RHODE, GHOSTS OF VENICE, QUINTEN909 FT F-SUPER, THE BACKSTABBERS, LE MOUSTACHE, SNELLE JELLE, THE VOYAGERS, WESLO, ROB BLACK, LUCASH, DE KUDDEDIEREN, BEATS&BUTTERlayer1 area