Loading...
13 augustus 2011 - I love Los
*
Datum:
13-08-2011 (zaterdag) 979 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
Off_Corso
Straat:
Kruiskade 22
Bezoekers:
6
Organisatie:
Soulmax BV
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,50 excl. fee Deur: 17,50
Max.bezoekers:
1.200
Min. leeftijd:
18
Deel:
Line-up:

I love Los is ready to rock Rotterdam
*
flyer I love Los

Rotterdam kan zich opmaken voor een feest waar helemaal losgaan het motto is. Op zaterdag 13 augustus 2011 strijkt het succesvolle event I LOVE LOS neer in de echte Rotterdamse hotspot Off Corso. I LOVE LOS staat aan de top van de Haagse partyscene, maar maakt daarnaast ook succesvolle uitstapjes naar andere steden. Voor Soulmax werd het hoog tijd om ook weer aan te treden in Rotterdam. Zet zaterdag 13 augustus 2011 met hoofdletters in de party-agenda, want die avond gaat I LOVE LOS Rotterdam veroveren met een rockende editie in de Off Corso. Hiervoor staat een dikke line-up geprogrammeerd met: Sidney Samson, Quintino, Sacha Visser, Glow in the Dark, Bobby Rock, Ziggy Stardust en KC Jones. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.ilovelos.nl .

De line-up van de I LOVE LOS Rotterdam-editie op zaterdag 13 augustus 2011 bestaat uit een frisse combinatie van nationale sterren en upcoming talents.

Als er iemand is die momenteel vol gas vooruit gaat is het wel Sidney Samson. Het lijkt er niet op dat hij ook maar enigszins van plan is gas terug te nemen. Hij reist de hele wereld over, treedt op tijdens de grootste festivals en in de coolste clubs, maakt remixes voor supersterren als David Guetta en Rihanna en daarnaast zijn Sidney Samson’s eigen producties ook regelrechte knallers.

Ook Quintino gaat op volle touren. Hij weet als geen ander hoe hij het publiek uit z’n dak kan laten gaan met zijn energieke sets. En dit doet hij niet zomaar, maar met zijn altijd even charmante glimlach.

Bij I LOVE LOS is er meer dan genoeg plaats voor echte talenten in de programmering. Sacha Visser, Glow in the Dark, Bobby Rock en Ziggy Stardust verzorgen de finishing toch van deze Rotterdam-editie.

Mis deze editie van I LOVE LOS niet. Pak je voordeel door een ticket in de voorverkoop te halen voor 12,50 euro in plaats van 17,50 aan de deur. Voorverkooptickets zijn verkrijgbaar via www.ilovelos.nl en alle Free Record shops. Op de hoogte blijven van I LOVE LOS en Soulmax kan via www.ilovelos.nl .Waardering 13 aug 2011 - I love Los
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area