Loading...
23 juli 2011 - R&b Cafe - Carnaval Edition
*
Datum:
23-07-2011 (zaterdag) 999 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Straat:
Beursplein 33
Bezoekers:
Prijs:
17,50 excl. fee
Max.bezoekers:
600
Dresscode:
Classy, dus geen: slippers, sneakers, petjes
Muziekstijl:
Dance, Urban | Hip Hop | R&B | Classics | Swingbeat
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
23
Deel:
Line-up:
Da Goodfellaz , Superior


23 mei R&B Café Carnaval Edition - World Trade Center - Staal Rotterdam
*
flyer R&b Cafe - Carnaval Edition

ZOVEEL UITVERKOCHTE edities and R&B Cafe is still going strong! De lovende reacties bewijzen dat dit het feest is waar volwassen en R&B minded Rotterdam op zat te wachten. Don't worry, R&B Cafe is here to stay! En hoe... Een week voordat heel de Caraïben en Latin America naar Rotterdam wordt gehaald krijg je alvast een voorproef van alle feestelijkheid tijdens R&B Cafe - Carnaval Edition!

Zoals je al gewend bent van BonBon Entertainment wordt het weer een genot voor alle zintuigen. Beats and music by DJ's "Mr R&B" Superior en Da Goodfellas, heerlijk Caribbean food, Ladies in killer outfits and fine looking gentlemen. Maar natuurlijk is dit nog lang niet alles. Het zou geen Carnaval Edition zijn als we er niet een extra kleurrijk tintje aan zouden geven... Come and enjoy the ride!

R&B Café is het feest voor alle échte R&B lovers met niet alleen de hits van de 90's en begin 2000 maar ook de beste beats van vandaag. HET feest waar alle volwassen partypeeps weer de vibes and grooves kunnen voelen van toen en nu!

It's time to get your groove on... AGAIN!Waardering 23 jul 2011 - R&b Cafe - Carnaval Edition
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area