Loading...
15 juli 2011 - Snap!
*
Datum:
15-07-2011 (vrijdag) 1007 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Locatie:
 (4,7 / 5)
Straat:
Korte Leidsedwarsstraat 14
Bezoekers:
5
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00
Dresscode:
Fashionable
Muziekstijl:
House, Tech House, Garage, Groovy, Funk, Garage
Hotels:
Bookings.com
Min. leeftijd:
18
Deel:
Line-up:

Snap!
*
flyer Snap!

Een volle bak en een uitbundige sfeer! SNAP! De foto's zijn het bewijs.

Op vrijdag 15 juli keert de kleurrijkste nieuwe avond van Amsterdam, met veel aandacht voor dikke house van nu met een knipoog naar het verleden in combinatie met de beste dance uit de jaren 90, daarom terug in Bungalow 8.

SNAP! introduceert naast bekende deejays uit de Amsterdamse uitgaanscene ook live muzikanten, visuals en zoals de flyer al laat zien pop-art en comics!

SNAP! is naast een kleurrijk concept ook een muzikaal feest met een ijzersterke line-up.

Met een gouden kabouter voor meest sexy DJ-act van het moment op zak, veroveren Claire&Sheila Hill inmiddels de harten van heel feestend Nederland . Een filinke dosis enthousiasme en aanstekelijke housemuziek resulteerd altijd in een leuke chaos op het podium en een uitbundige sfeer bij het publiek.

Robert Feelgood is samen met Roy Davidson en Troj het vaste team dat SNAP! voorziet van dikke beats, nostalgische housemomenten en een altijd positieve vibe. Bart van Liefland vormt samen met Robert Feelgood het Sound Of Love Soundsystem. In deze formatie zijn ze de afgelopen tijd o.a. te horen geweest op Free Your Mind Festival, Summerloverz en tijdens Ongekend op het stadhuisplein in Leiden. Dit alles deze keer met de vocale ondersteuning van MC Pryme.

SNAP! nodigt je uit voor een avond waar house en klassieke muziek samenkomen, de 90's herleven, waar pop-art en comics de huisstijl zijn en de avond nog wel eens een onverwachte wending kan krijgen.Nieuws / Verslagen
*
05-07-2011Snap!
Waardering 15 jul 2011 - Snap!
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area