Loading...
31 july 2011 - Jacked on the Beach
*
Date:
31-07-2011 (sunday) 991 days ago
Time:
16:00 - 00:00
Location:
 (4,4 / 5)
Street:
Zeeweg 94
Visitors:
34
Organiser:
Ace Agency
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
15,00 excl. fee
Music Style:
House, Electro & Progressive
Hotels:
Bookings.com
Website:
afrojack.com
Min. age:
18
Share:
Line-up:

Jacked on the Beach - Bloomingdale
*
flyer Jacked on the Beach

Afrojack en Steve Aoki hebben afgelopen zaterdag tijdens de eerste editie van ‘Jacked’ het begrip ‘helemaal los’ een nieuwe betekenis gegeven. Hun muziek, de CO2-kannonen, lasershows, leegspuitende champagneflessen en een stagedive waren de ingrediënten voor een ongelofelijke nacht in AIR. Een nacht die deed denken aan de spectaculaire clubnachten in Las Vegas en Miami. En hoewel de meesten ongetwijfeld net bijgekomen zijn van afgelopen zaterdagnacht, komt de tweede editie van Afrojack’s eigen event steeds dichterbij. Op zondag 31 juli verruilt Afrojack AIR voor het heetste plekje van onze westkust: Beachclub Bloomingdale. Afrojack presenteert: ‘Jacked’ on the Beach.

Afrojack zal met de strandeditie van ‘Jacked’ de strandsfeer van Ibiza overbrengen naar Bloomingdale en net als bij de première van ‘Jacked’ in AIR speelt zijn label ‘Wall Recordings’ een belangrijke rol. Zo nodigt Afrojack met Quintino, Shermanology , R3hab en Apster de vaste waarden van zijn ‘Wall Recordings’-team uit om plaats te nemen achter de decks en hun vetste producties te draaien.

Naast het ‘Wall Recordings’-crew zijn er nog een aantal grote namen die samen met Afrojack voor vuurwerk zullen zorgen. Headliner van de ‘outside area’ van ‘Jacked’ is niemand minder dan Sidney Samson. Sidney wordt in dezelfde area vergezeld door Dimitri Vegas & Like Mike , het Belgische duo dat samen met Afrojack het Tomorrowland anthem van dit jaar produceerde. Leroy Styles, Jaz von D, Mitch Crown en Mr. Bloomingdale himself, Ricky Rivaro maken het DJ-gezelschap compleet. Hosts van de avond zijn Zawdi MC en Ambush. Zij zullen beiden een van de area’s voor hun rekening nemen.

Kaarten voor ‘Jacked’ on the Beach zijn nu te koop via de website van Bloomingdale of bij iedere Primera winkel.Rating 31 jul 2011 - Jacked on the Beach
*
(1 rating)
*
Twitter bloomingdale
*


More

layer1 area