Loading...
17 july 2011 - Zandvoort Alive presents: Raymundo
*
Date:
17-07-2011 (sunday) 1005 days ago
Time:
16:00 - 00:00
Location:
 (4,6 / 5)
Street:
Boulevard Barnaart 15 (Paal 15)
Visitors:
Price:
Free
Hotels:
Bookings.com
Share:

Raymundo viert twintigjarig dj-jubileum tijdens Zandvoort A-live
*
Raymundo viert twintigjarig dj-jubileum tijdens Zandvoort A-live

Op zaterdag 17 juli viert DJ Raymundo zijn twintigjarig jubileum achter de decks bij Mango’s Beach Bar. Voor de gelegenheid heeft hij een aantal klinkende namen uitgenodigd – allemaal bekenden van deze Zandvoortse geweldenaar – waaronder Marc Benjamin, Brian Chundro en Miss Bunty.

Als iemand de titel ‘dj-held van Zandvoort’ verdient, is het wel Raymundo (bij de burgerlijke stand bekend als Raymond-Patrick Teunisse). Met zijn dansbare house weet hij al sinds de vroege jaren negentig dansvloeren plat te leggen door heel Nederland en daarbuiten. Geen wonder dat hij al zes jaar lang de succesvolle zaterdagavond Framebusters runt in de toonaangevende Amsterdamse club Escape. Raymundo is bovendien een gevierd producer. Met zijn laatste hit Change gooide hij hoge ogen en een remix voor eighties-cultgroep More Kante zit in de pijpleiding.

Als locatie voor zijn dj jubileum kiest Raymundo zijn eigen woonplaats, waar het twintig jaar geleden allemaal begon. “Zandvoort is waar ik mijn hele leven al woon en ik wil graag mijn jubileum vieren met al mijn vrienden en bekenden, die me door de jaren heen hebben gesteund.” Raymundo heeft een programmering samengesteld van dj's die aan het begin staan van een mooie carriere en artiesten die al 'grote namen' zijn. “Zelf ga ik een set neerzetten waarin alle hits van vroeger passeren tot aan de muziek die ik zelf tegenwoordig in Escape draai.”

De line-up liegt er in ieder geval niet om. Tijdens deze zinderende stranddag worden de draaitafels bemand door niemand minder dan Brian Chundro & Santos, Marc Benjamin, Tettero, Niels 360, Ruben & Addik. Voeg daarbij de saxofoonsolo’s van Saxy Mr S en de soulvolle stempartijen van de gevierde Miss Bunty en je hebt een jubileumwaardig muzikaal program, waar de zonnenstralen van af spatten.Rating 17 jul 2011 - Zandvoort Alive presents: Raymundo
*
(0 ratings)
*
layer1 area