Loading...
25 juni 2011 - Framebusters
*
Datum:
25-06-2011 (zaterdag) 1027 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,0 / 5)
Straat:
Rembrandtplein 11
Bezoekers:
14
Organisatie:
Escape Productions
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
16,00 excl. fee
Max.bezoekers:
1.300
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Roog, Raymundo, Costar on sax, Mc Miss Bunty.
Eclectic@deLux:
Mell MorenoEscape in juni: Roog, WimLex en zomer!
*
Escape in juni: Roog, WimLex en zomer!

De zomer is nu echt begonnen en de muziek in Escape wordt ook met de week heter! Ook de dj’s die komen draaien zijn hot, deze maand nodigt Raymundo onder andere Roog en Marc Benjamin uit. Verder wordt er druk gewerkt aan de Escape app, die onmisbaar zal worden voor de bezoekers van Escape.

Raymundo & Frederik Abas
Raymundo gaat met zijn pompende remix van More Kante's Yeke Yeke & de plaat Brazilian Wax die op Chuckie's Dirty Dutch label uitkomt geheid twee zomerklappers scoren!

Check Yeke Yeke hier:
Beatport

Framebusters resident Frederik Abas heeft net een nieuwe mix uit, download hem hier, brand hem op cd en luister hem in de auto op weg naar het strand!

25 years Escape: prins Willem Alexander
Deze maand weer een leuke anekdote over het 25jarige bestaan van Escape dat in oktober groots gevierd gaat worden! Naast bekenden als Prince , R. Kelly en Jerry Springer vinden ook de mensen van het Koninklijk Huis de weg naar Escape. Zoals prins Willem Alexander! Eigenaar Ton Poppes: “In 1994 werd ik op een donderdag gebeld door de RVD: vanavond komt er hoog bezoek! En jawel, ’s avonds tijdens de studentenavond kwam Willem Alexander, toen 27 jaar denk ik, met zijn neven naar Escape. Wat niet veel mensen weten is dat hij gek is op soul en disco. Dus hij stond bijna de hele avond op de dansvloer te swingen. In een knalrode jas, zodat hij goed opviel en de ‘stillen’ en beveiliging hem goed in de smiezen konden houden. Maar voor hem gingen ook deuren open die voor anderen gesloten blijven. Hij mocht tussen het dansen dooreven bijkomen in de Rembrandtlounge, op de plek waar nu het balkon zich bevindt. Het was een super avond!”

Framebusters
Juni start aanstaande zaterdag de 4e met Raymundo, Radikal Roy, Paul Sparkes, Saxy mr S on Sax, Kazzikasz on percussion en MC Choral. Eclectic boogie vind je in Escape deLux zaal met Danney. Zaterdag 11 juni staan Raymundo en Frederik Abas back2back in de booth en vullen Costar on Sax en Miss Bunty ze aan. Danney runt deLux met zijn brede muzieksmaak deze avond.

Samen met Raymundo, Kazzikasz op de percussive, Saxy mr S op sax en Miss Choral aan de mic wordt het knallen met Marc Benjamin op 18 juni! De deLux zaal op de eerste verdieping wordt door Wurtz onder handen genomen. De maand wordt goed afgesloten op zaterdag 25 juni met house icoon Roog! Raymundo, Costar, Miss Bunty en Mell Moreno (deLux) vullen hem aan.

Lady tickets
De actie is een groot succes dus zijn er nog steeds lady tickets te koop: 2 dames kunnen op 1 ticket naar binnen bij Framebusters! Tickets koop je op http://escape.nl/club.html?show=agenda

Reveal
Zin om op donderdag al te beginnen met feesten? Reveal onthult elke donderdag in Escape voor jou op spectaculaire wijze het weekend! Studenten hebben mazzel want op vertoon van je studentenpas heb je gratis entree! Check www.reveal-online.com en dit voorproefje:

De entree bedraagt 16,- op de zaterdagen en de tijden zijn 23.00-05.00. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters en de andere events op de donderdagen, vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus acht softdrinks of vijf Red Bull, of een fles champagne. Nieuw is een VIP arrangement voor 2 personen - alleen op zaterdagavond! Op de eerste verdieping met uitzicht op de zaal heb je een VIP-tafel. Je krijgt uiteraard snelle VIP entree en je kunt kiezen tussen deze twee arrangementen:
• 150 euro voor 2 personen, snelle VIP entree, een VIP tafel en een fles Freixenet (cava);
• 225 euro voor 2 personen, snelle VIP entree, een VIP tafel en een fles Champagne of een fles gedistilleerd met 8 frisdranken.Waardering 25 jun 2011 - Framebusters
*
(0 waarderingen)
*
Twitter escapeamsterdam
*meer

layer1 area