Loading...
Fridge en United Music Events Foundation introduceren zichzelf
*
flyer Acid In The Fridge Ade

Drie organisaties (Cosmocad, Trippinn en Wesdex) hebben hun energie gebundeld en komen tijdens het grootste festival wat Nederland telt met het gloednieuwe Fridge en de stichting UMEF dat zich inzet voor maatschappelijk en verantwoord ondernemen.

Fridge
Donderdag 21 oktober heeft de winter haar weg weer gevonden naar ons muzikale kikkerlandje. Deze avond gooit Fridge haar deuren open voor een warm welkom in de Flex Bar. Alle ingrediënten zullen aanwezig zijn voor een diverse avond binnen de kaders van house, minimal & techno. Een greep uit de programmering; Duitse techno-pionier Felix Krocher die eigenlijk alleen op grote festivals te zien is maakt bij hoge uitzondering een uitstapje naar een knusse Flex Bar. Minimal purist Agnès uit Zwitserland van het label Minibar. En locale helden zoals De Man Zonder Schaduw, Wesdex en Isis met een unieke live set met Daniel Zuur.

Amsterdam Dance Event Special
Fridge is een van de ADE Specials tijdens het Amsterdam Dance Event. Originaliteit en kwaliteit van het evenement en de diversiteit van de programmering met unieke boekingen speelt een rol in het vergeven van deze vermelding. Fridge is trots dat ze de ADE Special notering mag dragen en zal zich volledig inzetten in het hooghouden van de kwaliteit.

All is One labelpresentatie
Nachtburgemeester Isis en haar All is One staat volledig achter Fridge en haar idealen. Ook bij Isis staat natuur in een hoog vaandel en staat ze in de bres voor het goede doel. Daarnaast is Isis onlangs officieel nachtburgemeester van Amsterdam geworden en is zeer actief om het nachtleven in Amsterdam te verbeteren. Ze heeft Fridge uitgekozen om haar labelpresentatie te houden en vooral te vieren. Haar label All is One krijgt veel positieve reacties uit binnen- en buitenland. Samen met nieuwkomer Daniel Zuur doet ze een exclusieve live set tijdens deze avond.

Stichting United Music Events Foundation
Cosmocad, Trippinn en Wesdex hebben samen de Stichting United Music Events Foundation (UMEF) opgezet. Er is een keurmerk ontwikkeld voor evenementenorganisaties die klimaatneutraal en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Controleurs toetsen de aangesloten organisaties jaarlijks of ze aan de criteria voldoen. Één van de criteria is dat er een deel van de ticketopbrengst gedoneerd word aan de stichting. UMEF gebruikt dit geld om projecten van goede doelen te ondersteunen. Een project voor straatjongeren in Colombia en de bescherming van het regenwoud is een greep uit de lijst van goede doelen. Tijdens ADE ondersteunt UMEF stichting Ipauratu. Tijdens Fridge zal er informatie worden gegeven over de projecten van de nieuwe stichting en de samenwerking met All is One. Uiteraard zal Fridge een deel van de kaartverkoop afstaan aan UMEF.

Ipauratu
Is een stichting dat sieraden verkoopt dat gemaakt is door ouders in Colombia. Deze bijzondere sieraden zijn door de ouders van kinderen van kleuterschool wat door Stichting Ipauratu is opgezet gemaakt. De kleuterschool staat in een dorpje Paulato in Colombia. Naast het creëren van werkgelegenheid en inkomen voor de ouders, gaat de gehele opbrengst naar de kleuterschool. Het geld word besteed aan les materiaal, salaris voor de juffrouw, meubilair en onderhoud aan het schoolgebouw. De sieraden zijn met de hand gemaakt van natuurlijke materialen zoals palmvezel en zaden. Ze worden in kleine oplagen gemaakt. Bijzondere sieraden met een mooi verhaal. Deze sieraden en informatie over Stichting Ipauratu zijn te verkrijgen op de avond van Fridge. Meer info vind je op www.ipauratu.org ,daar kunt je de sieraden bekijken en een beter beeld krijgen wat deze organisatie precies doet in Colombia.

Volledige programmering:
Agnès (Minibar, CH)
Brad Tipp (Cosmocad)
Chris TC (Cosmocad)
Dave Ellesmere (Billionwayz)
De Man Zonder Schaduw (Earth/GZG)
Don Do’nuts & Proloog on sax (Cosmocad)
Felix Kröcher (Dancefield, DE)
Fu shu LIVE (Bar27)
Isis & Daniël Zuur LIVE (All is One)
Mike Ravelli (GZG)
Miss Melera (GZG)
Wesdex (We Are E)Acid In The Fridge Ade
*
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area