Loading...
Herr Zimmerman ~ Das Krankenhaus!
*
flyer Herr Zimmerman ~ Das Krankenhaus!

Gepubliceerd: 24 juni 2010

Laat je Zaterdag 3 juli doorverwijzen naar... 'Das Krankenhaus!'

Zaterdag 3 juli landt Herr Zimmerman eindelijk weer een keer in zijn oorspronkelijke clublocatie, de oude vleesfabriek!

Ooit zijn in deze locatie, de inmiddels legendarische feesten, van de buitenaardse kater begonnen. Er kan dus weer eens volop getanzt worden tussen de oude stalen koelceldeuren en de witte tegels!

Zaterdag 3 juli wordt de originele clublocatie van Herr Zimmerman omgetoverd tot ein wares Krankenhaus! Ben je toe aan een klinisch effectieve party kuur?..., dan moet je je deze nacht zeker op laten nemen in Das Krankenhaus, en Herr Zimmerman verzekert je, dat je weer snel het dak er af tanzt!

De lange industriële oude vleesfabriek-entree wordt speciaal voor deze editie door visueel kunstenaar Marco Eschler omgetoverd tot een krankzinnig Krankenhaus!

Vorig jaar december heeft deze kunstenaar al zijn kunsten laten zien, toen nog met het waanzinnige tippelzone project! De enorm vaak bekeken youtube videoclip van deze avond, is nog steeds online te zien!

Als muzikaal medicijn kun je deze nacht uiteraard weer rekenen op knallende sets van TanzMan en Fraulein Z.

En om je deze nacht helemaal beter te maken, heeft Herr Zimmerman ook de zeer talentvolle Franse nieuwkomer, Gesaffelstein, uitgenodigd.

Gesaffelstein (Zone, Goodlife Records, France) is ontdekt door The Hacker en treedt ook vaak samen live met hem op. Gesaffelstein zal deze nacht een energieke electro–techno live set neerzetten, die natuurlijk weer helemaal Herr Zimmerman proof is!

Spezial Guest Artist: Gesaffelstein (Zone, Goodlife, France)

Muzik:

TanzMan
Gesaffelstein - Live
Fraulein Z

Visuals: Mediastars
Artwork: Fraulein Z
Krankenhaus-Art project: Marco Eschler

Let op, Locatie!
Zorg ervoor, dat je op tijd je verwijzing (ticket!) binnen hebt, om in Das Krankenhaus opgenomen te worden! Deze locatie is namelijk minder groot als de Factory 010, waar Herr Zimmerman de rest van het jaar zijn feesten geeft. Alle vorige edities in de vleesfabriek waren daarom ook snel uitverkocht! En de voorverkoop voor Das Krankenhaus is nu al in volle gang!

Voorverkoop via de presale (ticketscript) op de website van Herr Zimmerman, DJ Guide, Beatfreax, Partyflock en alle Free Record Shops.

Goede bereikbaarheid en parking Herr Zimmerman

‘Das Krankenhaus’ is dus in de originele clublocatie van Herr Zimmerman, te Design Dock Rotterdam! Design Dock Rotterdam ligt in de Van Helmontstraat en is een zijstraat van de Vierhavenstraat, vlakbij Marconiplein. De locatie ligt dus op zeer korte loopafstand van metro, tram en bus station Marconiplein. Erg makkelijk te bereiken dus! Er is tevens volop gratis parkeer gelegenheid pal voor de deur, of je komt met de TUK TUK.

Klik hier voor exacte Route.Nieuws / Verslagen
*
27-12-2014Foto's Herr Zimmerman's X-mas After Party! @ Factory 010JERO
03-05-2014Foto's Herr Zimmerman Closing Party! @ Factory 010JERO
05-04-2014Foto's Herr Zimmerman - Zombie Nation Live! (De) @ Factory 010JERO
08-03-2014Foto's Herr Zimmerman - Vrouwennacht & Spetterende Italian Acid-Techno! @ Factory 010JERO
28-12-2013Foto's Herr Zimmerman's House Of God! - The Most Crazy After-Christmas Party! @ Factory 010JERO
Herr Zimmerman
*
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area