Loading...
Kick off the festival season with Musica Republica Outdoor!
*
flyer Musica Republica Outdoor 2010

Gepubliceerd: 26 mei 2010

Experience the World of Musica Republica Outdoor

Nu het zonnetje om de hoek komt kijken, is het toch ook echt tijd voor het zonnigste festival van Rotterdam Musica Republica. Gezellige mensen, goede sfeer en een line-up om te zoenen. So Solid verzorgt de aftrap van het festivalseizoen met Musica Republica op zaterdag 5 juni in het Sidelingepark in Rotterdam.

Ook is de line-up eindelijk rond en die moet natuurlijk met jullie gedeeld worden. Met 40 nationale- en internationale dj’s verdeeld over 5 area’s is er voor ieder wat wils. De verschillende muziekstromingen die aanwezig zijn op Musica Republica zullen ieder in beweging brengen.

Miami - Mesmarise:

De mainstage van Musica Republica zal net als vorig jaar wederom gehost worden door Mesmarise. Bekend van een uitverkochte Maassilo in 2009 waar zelfs Steve Angello (SW) en Bob Sinclar (FR) niets minder dan lof over spraken.

Mamy Rock, de oudste dj ter wereld zal op deze verbluffende stage laten zien dat “jong geleerd is oud gedaan” niet in alle gevallen op gaat. Hier zullen onder andere ook Benny Rodrigues en het duo Sunnery James & Ryan Marciano hun kunsten vertonen en hiermee word het 5 juni in Miami weer een waar sprookje.

New York - Meet The Streets:

Na het 5 jarige bestaan dat gevierd werd met een uitverkocht festival in de Maassilo, staat Meet The Streets opnieuw op Musica Republica.

Met onder meer de winnaar van de “Best Dj State Award” The Flexican én de godfather van eclectic Real El Canario zijn de hip-hop en eclectic beats present. Maar deze twee grootheden zijn niet de enige die de Meet The Streets stage op zijn kop gaan zetten. Ook Melody Kane is aanwezig en komt speciaal overgevlogen vanuit UK om met haar heerlijke urban sound het publiek opnieuw voor zich te winnen.

Berlin - Secret Cinema Invites:

Berlijn staat bekend om de rauwe clubs waar techno, minimal en tech-house word gedraaid. Deze area word gehost door Secret Cinema Invites die ‘the Berlin club feeling’ helemaal tot zijn recht laat komen.

Met onder andere een eigen sessie van Secret Cinema die bijgestaan word door zijn meest favoriete collega’s, kan het niet anders dan dat deze area de techno liefhebber in extase brengt.

Chersonissos - Feestpaleis:

Waar ga je tegenwoordig heen op feestvakantie? Juist, Chersonissos! Het Feestpaleis, tovert deze area om tot een zomers feest waar je onder andere met Feestkoning Jerome helemaal uit je plaat kan gaan op de leukste feestmuziek.

Havana:

Dit jaar halen we de hoofdstad van Cuba naar Nederland, Havana. Dit is de plek waar je heerlijk kan ontspannen op een Caribische manier, rustig een hapje kunt eten en op het gemak een drankje kunt doen.

Deze area word voorzien van Salsa en Latin rhythms en niet te vergeten vind hier het spetterende optreden van Nelson Freitas plaats. Als het donker invalt, word Havana omgetoverd tot een zwetende nachtclub waar je kan dansen tijdens sessies van onder anderen Billy The Klit en Miss Monica.

Miami hosted by Mesmarise:
Mamy Rock (UK)
Benny Rodrigues
Sunnery James & Ryan Marciano
Shermanology
Quintino
Afrojack
Mirwais
Live: Norman Soares
MC Roga

New York hosted by Meet the Streets:
Real El Canario
The Flexican
Live: Jayh
Biggy
Vato Gonzalez & MC Tjen
Melody Kane (UK)
Danny Delgado
Sepehr
Filthy Jerks
MC Bizzey
Crowdhyper Mick Swagger

Berlin:
Secret Cinema
Joey Daniels
Peter Horrevorts
Van Anh
Ramon Tapia
Jamie Lie A Kwie
Rich & Soul sessions

Chersonissos:
Feestkoning Jerome & Feestprinsessen
Dipmans
Feestprins Robbie

Havana:
Nelson Freitas (live)
DJ Mauri
Brass Eternity Music
Henzel & Disco Nova
Miss Monica
Billy The Klit
Funky Creators
Mr. Sage

En wees bij deze outdoor editie van Musica Republica vooral niet bang voor lange rijen. We hebben geleerd van de vorige Outdoor editie en zullen ervoor zorgen dat de doorloop bij de entree helemaal soepel verloopt zodat jullie extra snel binnen zijn om te kunnen feesten.

Zorg dat je snel een ticket te pakken krijgt, want zoals je vast weet worden er dit jaar geen tickets aan de deur verkocht.

Tickets kosten €32,50 en zijn verkrijgbaar via www.musicarepublica.nl .*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
Like DJGuide
layer1 area