Loading...
Beachflirt
*

Star Beach is al jarenlang dé hotspot voor Nederlandse jongeren die hun vakantie op Kreta doorbrengen. Star Beach heeft als één van de populairste outdoor evenementenlocaties van Europa al velen bekende artiesten mogen ontvangen. In de afgelopen jaren hebben onder andere Armin van Buuren, Roger Sanchez en zo een beetje de hele Nederlandse dancescene mogen verwelkomen op de Beachflirt en Lovestar evenementen. Ook dit jaar zullen iedere maandag en iedere donderdag weer de bekende outdoor evenementen plaats gaan vinden op het zonovergoten Kreta.

In navolging van de dj contest, start in mei de Star Beach Producers Contest. Star Beach zal dit jaar een dubbel cd compileren die verkrijgbaar zal zijn op Star Beach aankomend zomerseizoen.

CD 1 zal een mix worden met de nieuwste tracks van de headline dj's die op Star Beach zijn geprogrammeerd, maar CD 2 zal een mix worden van nog 'onbekende' productietalenten die Nederland rijk is. Dus het wordt een compilatie dubbelaar met alleen maar dance van Nederlandse makelij, lekker chauvinistisch, maar daar houden wij nou eenmaal van.

Hoe gaat de contest in zijn werk

Star Beach maakt een voorselectie van tracks die op Star Beach TV te beluisteren zijn. Waarom? Zo kan Star Beach de kwaliteit van iedere track die meedoet aan deze contest garanderen. Tracks die allemaal goed genoeg zijn om op de compilatie te komen.

Maar, er kunnen er maar 15 daadwerkelijk gecompileerd worden op de compilatie, die worden gekozen door stemmen. Van de 15 winnaars kiest Star Beach er 5 uit die uitgebracht worden op Star Beach Music, ons nieuwe label die 24 mei het licht zal zien. De 5 tracks zijn dan natuurlijk te koop op Beatport, Dance-Tunes, Traxsource etc. Dus een volledige release!

Wat voor soort genre zoeken wij?
Je kunt je track opsturen als het volgens jou in het hokje techhouse, electrohouse of house past. Natuurlijk vindt de één zijn of haar track weer electro, en de ander weer techno, terwijl een ander daar weer anders over denkt. Maar laat ons uiteindelijk maar beslissen of je 'in the game' zit, dus stuur jou muziek gewoon op, en 'hope for the best'.

Zorg dat je jouw track aanmeldt bij Buma Stemra voordat je mee doet, of, stuur je track op cd, verzegeld naar jezelf op en laat hem ongeopend. Je productie is in ieder geval ook veilig als je hem met de goede datum in je computer hebt.

Wordt de dubbel cd verkocht op Star Beach?

Ja, de dubbel cd zal verkocht worden voor het bedrag van 9 euro op Star Beach, maar de tracks op CD 2 krijgen geen royalties, wel Buma. De verwachting is dat er duizenden worden verkocht, dus het is een hele goede promo voor jouw muziek! Aan jou de keuze!

Wat moet je doen?
- Upload je track op www.soundcloud.com , op 128kbps. (we don't like piracy!)

- Stuur de link naar iris@starbeach.tv

- Vergeet niet je producer naam, track naam, foto, echte naam, huisadres en telefoonnummer erbij te vermelden in je mail. Je huisadres en telefoonnummer komen in ons systeem, je producer naam en track naam en foto komen op de site, alle overige info natuurlijk niet.

Wanneer start de contest?

De contest start 1 mei, en sluit 21 mei.

Wij willen alle tracks binnen hebben voor 28 april!

Alle producers die in de contest zitten zijn uitgenodigd inclusief 2 vrienden op Riverdance Festival, waar Star Beach ook aanwezig zal zijn, met een kleine, maar gezellige stage! Hier worden de 15 winnende tracks bekend gemaakt, ook de 5 platen die worden gereleased op Star Beach Music!*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
Like DJGuide
layer1 area